Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Lady Gaga sexy wallpaper 4

>Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.





Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

Advertisements

>Assassins Creed 3 Brotherhood wallpapers

>Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.












Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

>Movie wallpapers – Arthur And The Minimoys

>Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.









Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

>Prince of Persia HD wallpapers 3

>Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.







Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

>Blog review – Blog vs Diari

>Sesi blog review diteruskan lagi dengan blog bertemakan pooh yang menarik ni. Pemilik blog yang berasal dari Sibu Sarawak ini memakai gelaran Geminigurlz. Jom tengok apa yang menarik dalam blog Pooh ni.

Tuan punya blog – Mumui a.k.a GeminiGurlz

Blog vs Diari – http://bibie-mumui.blogspot.com/

Berikut adalah beberapa entry terbaru dalam blog Mumui ni:

1. Bermadu dengan anak sendiri
Sebuah berita yang dipetik dari akhbar dimana seorang suami sanggup berasmara di dapur bersama anak kandung sendiri ketika ketiadaan isteri.

2. Saya baru tahu
Sebuah cerita menarik tentang empunya blog. Nak tahu apa dia? Baca la yerk.

3. 6 perkara yang lelaki dan wanita lakukan dalam dewan peperiksaan
Satu perkongsian menarik. Jom sama-sama baca.

Dalam blog Mumui juga terdapat blogger toolbar di bahagian atas blog. Kalau boleh buangkan toolbar tersebut kerana dikhuatiri ada orang yang tekan report abuse. Satu lagi tentang widget lagu dalam blog Mumui, ramai pelawat yang tak suka kalau blog yang ada lagu ni. So mumui fikirkan sebaiknya ok. Yang lain semua dah ok dah. Mungkin Mumui ada sebab tersendiri letak widget tersebut.

Ranking Alexa secara keseluruhan blog ini berada pada tahap yang kurang memuaskan iaitu 11,222,249 dan 58,331 di Malaysia. Usahakan untuk menambah pelawat blog dan seterusnya dapat menurunkan lagi ranking Alexa. Saya cadangkan anda baca entry cara paling mudah dan berkesan untuk menaikkan traffic blog (100% berkesan). Jangan lupa untuk terjah blog menarik ni.

Inginkan blog anda di review sebegini? Sertai segmen blog review sekarang.

>Panorama 3D wallpapers 3

>Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.







Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

Blog review – Intan Izani

Segmen blog review bersama wowberita.com diteruskan lagi dengan blogger yang kedua. Blog ini menggunakan identiti pemilik blog itu sendiri iaitu Intan Izani. Tapi facebook bernama Intan Norbaizura? Secara ringkasnya, blog ini simple tapi memang menarik.

Tuan punya blog – Intan Izani

Intan Izani – http://intanizani.blogspot.com/

Berikut adalah beberapa entry paling terbaru yang ada dalam blog Intan Izani:

1. Jom makan keropok
Disebabkan aku orang Terengganu jadi keropok lekor memang menjadi idaman terutamanya musim hujan. Jom baca cerita pasal keropok Intan Izani plak.

2. Jalan-jalan window shopping
Ikuti kisah beliau bersama suami shopping sakan.

3. Makan untuk hidup atau hidup untuk makan
Ayat tersebut selalunya menjadi tanda tanya bukan? Jom baca apa kata Intan Izani.

Sebelum menutup sesi review bagi blog ini, izinkan saya highlight sedikit perkara. Kalau boleh, buangkan blogger toolbar pada bahagian atas blog kerana dikhuatiri ada tangan yang akan menekan report abuse button. Hehe…Kedudukan widget di kedua belah sidebar tersusun kemas tapi kalau boleh biarlah ianya balance di bahagian kiri dan kanan blog.

Ranking Alexa secara keseluruhan blog Intan Izani berada pada tahap yang baik iaitu 1,201,031 dan 15,568 di Malaysia. Usahakan untuk menambah pelawat blog dan seterusnya dapat menurunkan lagi ranking Alexa. Baca entry, cara paling mudah dan berkesan untuk menaikkan traffic blog (100% berkesan). Jangan lupa sama-sama kita terjah blog Intan Izani.

Inginkan blog anda di review sebegini? Sertai segmen blog review sekarang.

 

Lady Gaga sexy wallpaper 3

Download wallpaper high definition (HD) yang bersaiz besar sesuai untuk dijadikan wallpaper desktop bagi laptop atau komputer anda. Sila klik untuk besarkan gambar dan right click untuk save image.





Nota Dahi: Semua wallpaper di upload sepenuhnya oleh wowberita.com. Jika ingin lihat lebih banyak wallpaper HD, anda boleh klik pada kategori Wallpaper HD ataupun sitemap dan pilih wallpaper kegemaran anda.

 

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Bola rasmi FINAL UEFA Champions League 2011

Bola rasmi Adidas yang bakal digunakan padan FINAL UEFA Champions League atau perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah musim 2010/2011 nanti di stadium Wembley, London pada 28/5/2011 akan datang.

Pada majlis pelancaran bola rasmi yang diberi nama ‘The Finale London’ itu, turut sama hadir ialah 3 orang bintang EPL iaitu Samir Nasri (Arsenal), Salomon Kalou (Chelsea) dan Jermain Defoe (Tottenham Hotspur).

‘The Finale London’ merupakan bola ke-11 yang dibuat oleh Adidas untuk digunakan secara rasmi pada perlawanan akhir UEFA Champions League pada 28/5/2011 nanti. Dijangkakan Stadium Wembley bakal dipenuhi dengan ribuan penonton dari kedua-dua pasukan yang bakal bertanding pada perlawanan tersebut di mana kapasiti maksimum yang mampu dimuatkan di Wembley ialah 90,000.








Gambar bola rasmi yang bakal digunakan pada perlawanan akhir UEFA Champions League 2011 di Stadium Wembley