Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Sticky] Topup Giveaway oleh wowberita.com

>Sempena meraikan ulang bulan wowberita.com yang pertama, aku dengan berbesar hatinya nak anjurkan satu giveaway yang cukup senang. Aku namakannya sebagai Topup Giveaway. Dah nama pun topup mestilah hadiahnya pun topup kan.

10 hadiah yang aku tawarkan untuk GA kali ni tapi setiap satu hanya bernilai topup RM3 je la. Kalau aku buat 10 pemenang macam ni maka ramai la yang akan dapat merasa hadiah walaupun hadiah tu bernilai kecik kan?

Antara syarat yang perlu korang patuhi ialah:

1. Buatkan satu entry bertajuk: Topup Giveaway oleh wowberita.com
2. Copy banner kat atas tu sekali masuk dalam entry ok. Jangan lupa linkkan banner tersebut ke entry ni ok.
3. Dalam entry tersebut:
>>>>> a. Nyatakan negeri asal korang untuk aku letak dalam bloglist: http://wowbloglist.blogspot.com/
>>>>> b. Sila nyatakan 3 entry paling menarik dalam blog korang (BUKAN blog aku ye). Linkkan sekali ke entry tersebut ye. Disamping join GA ni dapat promote entry blog korang kan?
>>>>> c. Lengkapkan slogan berikut: “Kalau dapat topup RM3, saya akan…………” (tidak lebih 20 patah perkataan)
4. Sila tag SEORANG blogger dan pastikan dia tahu GA ni ye.
5. Bila dah setel entry, tinggalkan link korang pada bahagian komen kat bawah ye.

Amacam? Susah tak? Mencabar giler kan? Hakhakhak…ok pemenang (10 Orang) akan dipilih berdasarkan slogan yang aku rasa paling menarik. Kalau tak menang pun tak apa sekurang-kurangnya korang dah dapatkan backlink dari blog ni dan dapat masuk bloglist aku.

Tarikh tutup: 28 Februari 2011
Keputusan: 1 Mac 2011

SENARAI PESERTA TOPUP GIVEAWAY

38 responses to “>[Sticky] Topup Giveaway oleh wowberita.com

  1. Muhammad Burn January 31, 2011 at 2:25 pm

    >terbaek ni bro… skang gak aku buat entry… haha

  2. LyNn'Azlina January 31, 2011 at 3:11 pm

    >dah joinid:lin azlina (389)http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/01/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.html

  3. zaikulim February 1, 2011 at 12:30 am

    >ok zai joinhttp://zaiikulim.blogspot.com/2011/01/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.html

  4. farasakura February 1, 2011 at 9:43 am

    >fara join :)http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.html

  5. syafiqsulaiman February 1, 2011 at 3:41 pm

    >dah join pon..gigih buat entri.. hehehehttp://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/02/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.html

  6. sembil9n February 2, 2011 at 2:30 am

    >huu~ pkai bil la bro ..xdpt join T__T

  7. si para para February 2, 2011 at 4:47 am

    >wow best ni..nanti nak join jugak..

  8. a.m.y ^_^ February 2, 2011 at 10:01 am

    >dh join.. =)http://amieranorizan.blogspot.com/2011/02/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.html

  9. Tuan-Belog February 2, 2011 at 5:01 pm

    >thanx to all yg dh join…list perserta dah diupdate…klik je link kt atas tu yerk…

  10. Tuan-Belog February 2, 2011 at 5:01 pm

    >@si para parahehe…join la…pnjang lg masa…

  11. blog-tips-kurus February 11, 2011 at 2:28 pm

    >selamat menyambut Ulang Bulan:-)

  12. aried February 14, 2011 at 12:31 am

    >terbaik la bro..xtau plak ada GA ni..huihuhu

  13. Tuan-Belog February 14, 2011 at 4:10 am

    >@arieddr awl bln lg wat GA ni…saje2 je…hehe…xsangka plak otai SEO singgah gk sini…hehe…

  14. Rizuan Ismail February 24, 2011 at 2:43 pm

    >wah..memang menarik la bro..bagus anjuran nih🙂

  15. my shaizhar blog contest February 26, 2011 at 7:50 am

    >saya jointfollower ke -) 455link -)http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/topup-giveaway-oleh-wowberitacom_26.html

  16. shereena February 27, 2011 at 3:25 am

    >nak join jgk!!nk topupk dah siaphttp://natrashereena.blogspot.com/2011/02/topup-giveaway-oleh-wowberitacom.htmlsila lah semak ye^__^

  17. Tuan-Belog February 27, 2011 at 4:07 am

    >thanx kepada yg dh join…appreciate a lot…

  18. Tuan-Belog February 28, 2011 at 11:55 pm

    >thanx kepada yg dh join..penyertaan secara rasminya ditutup…

  19. mommylavender March 1, 2011 at 4:02 am

    >tak pomot kat mommy pun…tengok2 udah tutup~uwaaaaaaaa!

  20. Abu Luqman March 1, 2011 at 8:29 am

    >singgah petang..pe khabar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: