Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>TV3 online streaming

>Bagi korang yang nak tengok Drama bersiri Hani yang ditayangkan di TV3 secara online, aku akan bantu korang tunaikan hajat tu. Ataupun korang nak tengok slot rancangan 999? Boleh je. Pastikan korang ada internet ye.

Sebelum tu korang kena download terlebih dahulu plugin Windows Media Player untuk firefox supaya korang boleh tengok TV secara online.

http://content.uum.edu.my/uum256/uum256.asx

Nota Dahi: Pastikan korang ada internet yang betul-betul laju untuk streaming TV ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: