Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Cara senang nak dapatkan makanan percuma

>Korang suka tak McDonald’s ataupun KFC ataupun Burger King? Mesti perut korang dah menyanyi kan bila terbayangkan Big Mac sebijik? Hakhakhak…Ok hari ni aku nak tunjuk kat korang macamana nak dapatkan makanan percuma dari McDonald’s dan seumpamanya.

Korang tahu kan Drive Thru? Ala yang pandu lalu tu la. Tak perlu nak keluar dari kereta pun kalau nak beli. Bleh tak aku kata sebagai window shopping? Hehe…Ok berbalik pada tajuk asal.

Sebenarnya bukan aku nak ajar pun korang wat menda tak elok ni. Tapi Remi Gaillard yang nak ajar. Jom layan video kat bawah ni macamana prankster yang terkenal dalam Youtube ni dapat makan free dari McDonald’s.

Nota Dahi: Amacam? Susah tak? Korang jangan plak pegi gatal perut cuba macam yang Remi ni buat tau! Sekadar hiburan dimasa lapang je ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: