Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

Gambar bogel Maria Ozawa

>gambar bogel maria ozawaSekali tengok Maria Ozawa a.k.a Miyabi ni memang cun melecun ibarat buah belimbing yang separuh masak. Betul ke tu? Tapi malangnya awek Jepun yang comel ni adalah bintang filem lucah yang paling terkenal di Jepun. Aku rasa semua kenal Maria Ozawa ni kan terutamanya REMAJA LELAKI…tetttt…

Amboi korang sebut je gambar bogel Maria Ozawa excited je korang nak tengok eh!!! Tak ada maknanya aku nat tayang gambar lucah dalam blog ni. Cukup la aku letak gambar-gambar comel Maria Ozawa kat sini untuk tatapan korang.

OK dah-dah cakap pasal gambar bogel Maria Ozawa. Kali ni aku ada gambar lawak je nak kongsi. Tapi gambar ni berkaitan dengan Maria Ozawa gak. Jom layan…

MIYABI + MR. BEAN = MIYABEAN
maria ozawa mr. bean
maria ozawa mr. bean
maria ozawa mr. bean

Gambar ni aku jumpa masa aku syok duk surf internet tadi (Indon punya forum). Amacam? Comel kan gambar yang kedua tu? Sape punya kerja la yang rajin pegi edit semua ni. Sebelum tu aku ada something untuk korang.

maria ozawa berbaju kebayaCun kan? Kalah Nora Danish wa cakap lu. Jangan cuba nak ngorat tau!

Nota Dahi: Selepas ni korang JANGAN pulak gatal tangan pergi cari gambar bogel Maria Ozawa kat internet tu. Kalau korang cari gak aku ketuk kepala tu!

 

One response to “Gambar bogel Maria Ozawa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: