Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Facebook FanPage rasmi wowberita.com

>Hari ni bersamaan dengan hari Rabu 2/2/2011, wowberita.com telah secara rasminya menubuhkan “Official Fanpage” di Facebook untuk semua peminat dapatkan update bagi entry terbaru.

Fanpage ni aku namakan sebagai Tutorial Edit Gambar Tanpa Gunakan Photoshop. Nak tau kenapa? Korang tengok baru korang tahu ye.

Dalam Fanpage ni nanti, aku akan post pelbagai update terbaru dalam blog aku ni supaya mudah bagi warga Facebook nak tahu apa berita terbaru. Selain tu, aku akan post apa saja yang aku rasakan menarik sama ada gambar, video mahupun cerita lawak. Kalau korang nak promote link blog korang pun diizinkan tapi korang kena “LIKE” la dulu fanpage tu ye. Selamat menge’like’ semuanya.

http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FTutorial-Edit-Gambar-Tanpa-Gunakan-Photoshop%2F191842554177768%3Fsk%3Dapp_4949752878&width=580&colorscheme=light&show_faces=true&stream=true&header=true&height=580

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: