Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>TV2 online streaming

>Kalau entry sebelum ni pasal TV1 online, kali ni kita tukar channel lain plak ye. Tapi apa cerita yang best kat TV2 ye? Roda-Roda Kuala Lumpur ke? Apa-apa pun jom la kita layan dulu.

Sebelum tu korang kena download terlebih dahulu plugin Windows Media Player untuk firefox supaya korang boleh tengok TV secara online.

http://mfile.akamai.com/24752/live/reflector:46328.asx

Nota Dahi: Pastikan korang ada internet yang betul-betul laju untuk streaming TV ni. Credits to NusaTV.com untuk TV online ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: