Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>TV1 online streaming

>Cerita apa yang best kat TV1 ye? Maklumlah aku ni jarang tengok TV ni lagi-lagi bila duduk asrama. Mana ada TV kat hostel. Tapi hari ni aku bawakan entry tentang TV online. Cukup la dapat tengok TV1 je ok. Selepas ni aku bagi korang layan EPL online plak ye.

Sebelum tu korang kena download terlebih dahulu plugin Windows Media Player untuk firefox supaya korang boleh tengok TV secara online.

http://mfile.akamai.com/24752/live/reflector:47142.asx

Nota Dahi: Pastikan korang ada internet yang betul-betul laju untuk streaming TV ni. Credits to NusaTV.com untuk TV online ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: