Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>National Geographic online streaming

>Channel ni sangat sesuai bagi golongan yang nak tambahkan ilmu tentang sains dan teknologi. Kalau langgan kat Astro mahal tau channel ni. Baik korang tengok online je lagi bagus. Aku pun kadang-kadang layan gak dokumentari dalam channel ni.

Sebelum tu korang kena download terlebih dahulu plugin Windows Media Player untuk firefox supaya korang boleh tengok TV secara online.

mms://218.108.231.3/ngtv1

Nota Dahi: Pastikan korang ada internet yang betul-betul laju untuk streaming TV ni. Credits to NusaTV.com untuk TV online ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: