Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>ESPN online streaming

>Entry ni mesti ramai golongan lelaki yang minat sebabnya dapat tengok bola secara online lebih-lebih lagi EPL kan? Tapi channel ESPN ni aku tak pasti sama ke tak dengan yang dalam Astro tu. Korang cek la sendiri ye nanti. Kalau dapat tengok Formula 1 2011 nanti pun dah puas hati dah.

Sebelum tu korang kena download terlebih dahulu plugin Windows Media Player untuk firefox supaya korang boleh tengok TV secara online.

mms://a3.v20473a.c20473.g.vc.akamaistream.net/7/3/20473/v0001/espn.download.akamai.com/20473/t_assets/20070217/4657511c3b57e3dc733def3701a3d94f38e6f132.wmv

Nota Dahi: Pastikan korang ada internet yang betul-betul laju untuk streaming TV ni. Credits to NusaTV.com untuk TV online ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: