Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Keputusan peraduan teka jumlah duit syiling

>Korang ingat lagi tak post sebelum ni tentang peraduan teka jumlah duit syiling. BUKAN anjuran wowberita.com tapi blog aku yang satu lagi. Ok straight to the point la yerk.

Semalam adalah hari terakhir peraduan tu berlangsung. Hari ni aku nak umumkan siapa pemenang. Sebelum tu blog yang aku anjurkan peraduan ni korang boleh tengok kat sini. Saje je aku nak umumkan kat sini sebab nak bagi backlink lagi kat peserta. Walaupun hanya 21 orang yang join tapi aku tetap berpuas hati gak. Nak tahu berapa jawapannya? Tengok gambar bawah ni:
Jumlah duit syiling: RM11.95

Berikut adalah senarai peserta yang join peraduan ni:
1. Cikanna – RM18.50
2. Atok – RM6.87
3. Cute Mum – RM9.87
4. Nadratul – RM9.73
5. Nana – RM10.21
6. Fa10 – RM18.73
7. Shera Haifa – RM18.74
8. Myra Jay – RM13.58
9. Azwan Salleh – RM4.57
10. Nanakimie – RM8.83
11. Bambam – RM18.82
12. Cik Puan Hady – RM11.51
13. Aanie – RM9.20
14. Sissyira – RM9.60
15. Pago” – RM13.00
16. Tiefazatie – RM11.11
17. Miza Yusuf – RM11.21
18. Miera Momo Chan – RM12.00
19. Attoae – RM7.75
20. Shaizhar – RM11.11
21. Amie Amisya – RM13.12

Nampaknya tak ada pun yang jawab paling tepat iaitu RM11.95 so tak perlu la aku keluarkan duit untuk beli BMW M5 kan? Hakhakhak…dengan itu aku ambil jawapan yang paling hampit ok. Pemenang adalah seperti berikut:

Hadiah utama: 2 Pemenang
Topup RM10 + Iklan banner bersaiz 250×250 px selama sebulan – banner boleh guna yang sendiri punya ataupun saya akan buatkan secara PERCUMA
1. Miera Momo Chan – RM12.00
2. Cik Puan Hady – RM11.51

HADIAH SAGUHATI: 10 Pemenang
Iklan banner bersaiz 160×80 px selama sebulan – banner anda perlu sediakan, iklan bertempat di sidebar blog
1. Miza Yusuf – RM11.21
2. Tiefazatie – RM11.11
3. Shaizhar – RM11.11
4. Pago” – RM13.00
5. Amie Amisya – RM13.12
6. Myra Jay – RM13.58
7. Nana – RM10.21
8. Cute Mum – RM9.87
9. Nadratul – RM9.73
10. Sissyira – RM9.60

Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tak berjaya tu jangan bersedih ok. Anda dah pun teka jawapan yang terbaik. Selepas ni ada contest baru yang akan dianjurkan oleh blog ni. Jangan lupa join yerk.

Nota untuk pemenang:
1. Bagi pemenang hadiah utama, sila emelkan URL banner/blog (kalau nak guna banner sendiri) ataupun aku tolong buatkan (simple je la) bersaiz 250×250 px dan NOMBOR TELEFON korang untuk aku topup.
2. Bagi pemenang hadiah saguhati, sila emelkan URL banner/blog korang yerk. Banner akan di-rezise ke 160×80 px.
3. Email aku: kam_pungboy@yahoo.com
4. Banner korang bukan diletak dalam blog ni tapi kat: http://free-iklan2u.blogspot.com
5. Banner korang akan sah sehingga akhir bulan Februari nanti.

20 responses to “>Keputusan peraduan teka jumlah duit syiling

  1. Miza Yusof January 31, 2011 at 6:53 am

    >alhamdulillah. miza menang. terima kasih yaa :)TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)kejap ya miza emailkan detail🙂

  2. Myra Jay January 31, 2011 at 7:10 am

    >Alhamdulillah menang walau tmpat saguhati..🙂 Jap MJ emel detail ye..

  3. Amie Amisya January 31, 2011 at 7:17 am

    >Alhamdullilah. tak sangka pulak akan menang saguhati. thanx ye. nnt amie email. terima kasih again.😀

  4. Miza Yusof January 31, 2011 at 7:24 am

    >Miza dah emailkan :)Terima kasih🙂

  5. aanie January 31, 2011 at 7:53 am

    >tahniah semua pemenang…tekaan sy tak kena….huhu…

  6. sissyira January 31, 2011 at 8:07 am

    >salam petang isnin =)terima kasih,,, detail dah hantar…tahniah kepada semua pemenang =)

  7. cikanna January 31, 2011 at 8:36 am

    >tahniah bt semua pemenang..

  8. Tuan-Belog January 31, 2011 at 8:59 am

    >@Miza Yusoforait dh dpt dh…tahniah…

  9. Tuan-Belog January 31, 2011 at 9:00 am

    >@aaniexpe bleh join contest yg bru nnt..klu ada pemenang yg ke-11 mst awk dpt gk…hehe…

  10. Tuan-Belog January 31, 2011 at 9:01 am

    >@cikannabyk betol awk teka eh…hehe…xpe nice try dh tu…

  11. cikpuanhady January 31, 2011 at 9:57 am

    >salam..yeay, mengena sipi2..hehehe..tahniah buat pemenang2 yg lain..me dah emel..

  12. cikpuanhady January 31, 2011 at 9:57 am

    >oh lupe pulak emel dari sz_ishak..ngee..lupa nak mention saya cikpuanhady dalam emel tu..

  13. tiefazatie January 31, 2011 at 11:01 am

    >wah..tq so much!tp ifa xde banner sendiri la..huuu…

  14. Attoae January 31, 2011 at 12:57 pm

    >hahhahak. jauh tersasar i nih. congrate to the winners. ;p

  15. tiefazatie January 31, 2011 at 9:58 pm

    >ada n3 utk awk..=)http://tiefazatie.blogspot.com/2011/01/entri-ifa-bertuah-yang-last-untuk-bulan.htmltq so much yaa!

  16. miera momo chan February 1, 2011 at 5:18 am

    >wahh…xsangka plak menang…sori lambat respon…toce2! kemenangan pertama dengan blog baru..tp tadek banner plak..kalo awk buatkan dulu then miera email yg len nt ok x? hehehemiera email jap ag ye..ni email miera:mieramomo@gmail.comade entri utk awk nt😉 tunggu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: