Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Koleksi entry paling menarik dikalangan blogger

>Pada entry kali ni aku nak berkongsi sesuatu yang agak menarik. Tengok tajuk pun korang dah boleh agak apa yang ingin aku sampaikan bukan? Ok kat bawah ni ad pelbagai entry menarik yang dihasilkan oleh seluruh blogger di Malaysia ni.

Korang tak perlu right click pun untuk lihat sesuatu post. Korang hanya klik dan post tersebut akan dibuka secara automatik pada tab yang baru. Jadi ini lebih memudahkan korang kan? Sila refresh halaman ni untuk lihat senarai entry yang berlainan.

13 responses to “>Koleksi entry paling menarik dikalangan blogger

  1. .::: Princess MOMOY :::. January 23, 2011 at 4:16 pm

    >tak faham laa…apsal asyik loading keapesal.com tak habis2 , berulang2 kali ??

  2. Tuan-Belog January 23, 2011 at 4:24 pm

    >@.::: Princess MOMOY :::.haha..klu nak tau apesal ni la yang jana traffic ke blog ni…sbb tu bila klik satu2 post akan masuk web apesal dulu pastu bru klik balik ke web yg sebenar…kalau refresh page ni, list entry tu akan bertukar…

  3. PuanBee January 24, 2011 at 6:04 am

    >wah rajin lah mu….tabik!

  4. Tuan-Belog January 24, 2011 at 6:31 am

    >@PuanBeexperlu la nk tabik2…hehe…

  5. Johari Hamzah January 24, 2011 at 12:58 pm

    >wow.. bnyak gak ek..:)asl entri blog aku takde? huhuhu.. :p

  6. Tuan-Belog January 24, 2011 at 4:04 pm

    >@Johari Hamzahcuba try refresh page ni bro InsyaAllah timbul la blog bro tu…hehe…

  7. Tuan-Belog January 25, 2011 at 9:44 am

    >@Syafiq Roslithanx bro…aiii promote nmpk…hehe…

  8. Tuan-Belog January 25, 2011 at 9:45 am

    >@blog-tips-kurushehe…ap yg rjinnye…bese2 je..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: