Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Peluang join BlogList wowberita.com

>Salam semuanya. Sorry sangat-sangat sebab 2 3 hari ni aku tak berapa nak berkesempatan untuk BW blog member2 ni. Tapi hari ni InsyaAllah bleh kot. Ok semalam aku dah pun create satu blog khas untuk aku buat bloglist. Bloglist ni aku dah wat susunan mengikut negeri asal korang.

Korang boleh tengok kat sini ruangan bloglist tu ataupun korang klik je tab ‘BlogList wow!Berita‘ kat atas tu.

Mana-mana blogger yang masih lagi belum join segmen terbaru wowberita korang boleh klik sini. InsyaAllah segmen ni boleh bantu korang naikkan traffic ke blog korang.

Ok berbalik pada cerita tentang bloglist wowberita tadi. Kepada korang yang berminat, korang MESTILAH follow blog aku ni dulu. Selepas tu sila tinggalkan link blog korang dan negeri pilihan korang kat ruangan komen dibawah sana.

Kalau korang dah follow awal-awal lagi blog ni sila inform yerk. Kejujuran korang amatlah dihargai. Mana-mana blogger yang tidak mematuhi undang-undang ni tidak akan dilayan. Hakhakhak…

BlogList wow!Berita.com

“Aku tujukan khas lagu ni untuk korang. Jatuh cinta aku ngan awek-awek Girls Generation ni. Sume comey-comey wooo!!!”

Nota Dahi: Bantulah aku untuk membantu korang bagi menyediakan service yang lebih mantop selepas ni. Tau kan camne nak bantu? Hahahaaa…Tenkiu…kehkehkeh…

60 responses to “>Peluang join BlogList wowberita.com

  1. Lelord January 14, 2011 at 7:06 am

    >SalamNak gakhttp://lelord-mamanajlaa.blogspot.comBlogger Johor yg menetap di doha hehehhe

  2. PuanBee January 14, 2011 at 7:38 am

    >oh bee dah follow awai2..hiksswww.puanbee.comasal perak duk kl pilih jer mana satu

  3. Kodet January 14, 2011 at 8:51 am

    >hebat wowberita ni , idea bnyk…dlu aku da join segmen entri menarik…skang yg ni… aku nk msuk kategori kedah…http://www.mrkodet.com/

  4. Tuan-Belog January 14, 2011 at 8:58 am

    >@Kodethehe…idea simple2 je bro….mane yg terlintas kt fikiran tu je ak rembat….anyway bloglist updated…mana2 yg xikut syarat (folo, letak url, negeri pilian) kompom aku reject…harap maklum…

  5. Phat January 14, 2011 at 9:05 am

    >Nice entry..Aku follow n join..http://phatthegreat.blogspot.com/Blogger dari Negeri Sembilan

  6. Salfiza January 14, 2011 at 9:47 am

    >salam.sy dh follow kamuhttp://salfiza.blogspot.com/dari kedah🙂

  7. Ezzat January 14, 2011 at 9:51 am

    >thanks for invitation bro…mung nk gok info ak???ak oranggg Ganuhttp://saingsaing.blogspot.com/

  8. monica January 14, 2011 at 9:52 am

    >saya tak dapat follow sebab saya guna onsugar..but saya enjoy lagu girls generation ini..🙂

  9. PrINcEss AizA January 14, 2011 at 10:29 am

    >nak join gak…blogger dari johor datang ni…dah jadi followe dah ari tuhttp://cutieza.blogspot.com/

  10. EDDIE YUSTIN January 14, 2011 at 10:50 am

    >Salam..saya join bolehhttp://www.borakkosong.comblogger Johor

  11. Tuan-Belog January 14, 2011 at 11:41 am

    >bloglist updated…sila cek yerk…mana2 yg blom ada tu sila inform ok…

  12. cik lya January 14, 2011 at 3:29 pm

    >di isytiharkan yang lya nk join gak ngee~http://liyalicious.blogspot.comlya orang jb..tapi skang kat perak.erm.mane2 pon boleh hihi

  13. ♥ ~ Cik Ya~ ♥ January 14, 2011 at 4:14 pm

    >sy nk join ! blogger dari kelantan :)http://yaya-story.blogspot.com/

  14. Lynkin84 January 14, 2011 at 4:47 pm

    >ingin join juga..www.lynkin84.blogspot.comblogger sabah~

  15. Daus January 15, 2011 at 4:20 am

    >arghh ! damn.. tergoda betul..dah polowhttp://ohdaus.blogspot.com/KUALA LUMPUR🙂

  16. Admiral Hafiz January 16, 2011 at 7:17 am

    > nak join gakhttp://admiralhafiz.blogspot.com/blogger Melaka

  17. Cik Nin January 17, 2011 at 8:15 am

    >wokeyh. cik nin dah join.ni link blog cik ninhttp://ciknin.blogspot.comnegeri pilihan, kuala lumpurtrima kasih🙂

  18. Siti Safiyyah January 17, 2011 at 1:18 pm

    >eh saya dah follow blog ni lame dah kan kan? segmen tu pun dah join kan kan? hehe ;)http://lurvemyblog.blogspot.com/saya blogger pahang.terima kasih!🙂

  19. Tuan-Belog January 17, 2011 at 3:05 pm

    >@izaw'salam…kalau nk link awk msuk bloglist sila sertakan sekali nama negeri…

  20. sissyira January 18, 2011 at 2:25 pm

    >salamhttp://www.sissyira.comterengganu[p/s: maaf lambt follow balik, internet bmasalah.]

  21. DeQdEq January 18, 2011 at 2:42 pm

    >tima kasih sudi singgah blog DeQdEq..DeQdEq follow blog ini..dan ini link DeQdEq yehttp://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/

  22. deCrewz January 18, 2011 at 4:42 pm

    >Nak join…http://www.blogger.com/Jai blogger…err… Asal phg, mrantau di Subang.. Blh camni? he3

  23. DeQdEq January 19, 2011 at 12:33 am

    >DeQdEq org kedahhttp://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/thanx

  24. AmirFX January 19, 2011 at 1:47 am

    >tima kasih sudi singgah blog aku yerr.. aku dah follow blog ni.. dan ini link aku… http://www.amirfx.blogspot.com.

  25. ammboi January 19, 2011 at 3:43 am

    >blog ammboi ada tak????http ://ammboi.blogspot.com/haaaa…JOIN…

  26. Tuan-Belog January 19, 2011 at 8:57 am

    >sory geng lmbt update sket….byk keje oooo…

  27. deCrewz January 19, 2011 at 1:15 pm

    >@deCrewz Sori bro, silap taip la.. tu URL blogspot..kah3..http://www.decrewz.com/

  28. Abhamz January 19, 2011 at 5:48 pm

    >salam, saya turut memohon jadi bloglist blog ni…http://www.abhamz.com

  29. Abhamz January 20, 2011 at 12:22 am

    >@Abhamzsambung di sini, sori le admin sbb lupa letak ng pulak…Negeri Peraktq

  30. Wan Gerrard January 20, 2011 at 4:27 am

    >Gerrard blogger KLhttp://wangerrardblogspot.com

  31. UYC Group January 20, 2011 at 7:28 am

    >newbie aku jgn lpe nah link akak blogger texas taw ekkekeehttp://salam1malay.blogspot.com/

  32. Tuan-Belog January 22, 2011 at 12:52 am

    >orait dh setel semua link…klu ada lg sila drop je url ngan negeri korang yerk…thanx..

  33. AinMairah February 9, 2011 at 4:14 pm

    >ok akak join…., nice segmenhttp://hasizafi.blogspot.comKamek blogger SARAWAK

  34. Tuan-Belog February 27, 2011 at 4:13 am

    >bloglist updated…sila drop LINK + NEGERI ASAL korang..klu x memang ak xleh letak dlm list…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: