Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Video] The Wang and Only makin glemer dalam Youtube

>Korang pernah tengok tak video budak dua yang tak ada gigi ni dalam youtube? Siapa sangka budak dari Filipina ni semakin hari semakin glemer dalam Youtube. Untuk maklumat korang, diorang menggelarkan diri mereka sebagai ‘The Wang and Only’. Korang boleh search kat youtube ataupun google.

Aku tak nak cerita panjang pasal budak 2 orang ni. Korang boleh search sendiri ok. Apa yang aku nak share hari ni ialah video yang diorang buat sendiri. Macam-macam lagu dah diorang ni buat video klip. Memang gelak besar la aku tengok diorang nyanyi. Ye la dengan tak ada giginya pastu bukak mulut luas-luas sambil nyanyi. Korang boleh layan video klip diorang ni kat bawah.

Untuk makluman korang, fanpages The Wang and Only kat facebook dah mencapai 114,947. Banyak tu beb…berikut ada beberapa gambar yang aku cedok dari fanpage diorang. Korang boleh tengok kat sini.




Walapun tak ada gigi namun itu bukan penghalang bagi The Wang and Only menyanyi dengan betul. Hakhakhak…Jom layan video kat bawah plak.






Tags: The Wang and Only, The Wang and Only youtube, download video The Wang and Only youtube, justin bibir, video budak menyanyi mulut luas, video budak filipina menyanyi lawak, video klip kelakar, budak tak ada gigi menyanyi, lawak video budak nyanyi, download lagu budak filipina, siapa The Wang and Only, video youtube The Wang and Only, The Wang and Only makin glemer kat youtube, facebook fan page The Wang and Only, layan video The Wang and Only, budak bibir luas lagu video klip, budak mulut besar menyanyi, tengok video klip lawak

4 responses to “>[Video] The Wang and Only makin glemer dalam Youtube

  1. fLy_AwAy January 22, 2011 at 4:50 am

    >haha,suke tgk vc diorang.lawak kot !

  2. Tuan-Belog January 22, 2011 at 6:10 am

    >@fLy_AwAyhaha…tu la psl…bleh plak wat serius muka tu…

  3. Tuan-Belog February 25, 2011 at 6:22 am

    >@deCrewzxla jai…2org ni org filipina…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: