Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Wow!Berita diterjah untuk kali ke-2

>Alhamdulillah selepas blog aku ni direview oleh Encik Nakal (seminggu lepas kalau tak silap aku), dua hari yang lepas blog aku dapat review lagi. Kalai ni blog aku telah direview oleh Jejaka Terhangat a.k.a JT.

Ingat lagi tak pasal post aku sebelum ni yang bertajuk ‘Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat‘? Disebabkan post tu la JT review blog aku ni. Memang best dengar pandangan orang tentang blog sendiri ni.

Ni adalah antara komen menarik daripada JT:
1. Template simple
2. Blog kemas
3. Kedudukan ads terbaik
4. Entri unik
5. Gaya penulisan superb

Namun begitu JT telah melontarkan beberapa pandangan tentang blog aku ni.
1. Justify text dalam setiap entry. Kenapa aku tak nak wat justify setiap post entry ni. Bukan tak nak wat masalahnya bila aku justify je akan timbul masalah dengan ‘Berita selengkapnya’ tu. So banyak plak keje aku nak kena edit coding tu.
2. Letak blog archieve. Memang sengaja aku tak letak archieve ni sebab aku dah sediakan page number navigation dan jugak sitemap. Kat sitemap tu pun dah boleh view semua entry dalam blog.

Sekarang apa kata korang tentang blog aku ni? Pilih je mana-mana korang berkenan.

6 responses to “>Wow!Berita diterjah untuk kali ke-2

  1. Jejaka Terhangat January 20, 2011 at 7:06 am

    >owh..stiap apa yg ko buat ko tau sebabnya kan..ok la tu..bagus2..hehe..papepon thanks sbb backline lg skali ke blog aku ek. hehe..terjah review ni plak: =)[Follower BloG Review] Cahaya Cinta Ilahi Membawa Kebahagiaan Di Dunia Blog.

  2. sissyira January 21, 2011 at 3:28 pm

    >salambeshnya ada org review blog dia…nggeeeeee

  3. Tuan-Belog January 22, 2011 at 12:20 am

    >@.::: Princess MOMOY :::.hehe..tau xpe…momoy xjoin ke review tu?mane tau dpt gk kn…hehe…

  4. Tuan-Belog January 22, 2011 at 12:21 am

    >@sissyiraW'salam…aah mmg best bila kene review…dpt gk la tau apa pndangan org kn…lgpun traffic dr blog JT pun dpt..hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: