Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Cari 5 perbezaan dalam gambar yang diberikan

>Kali ni aku ada satu lagi game yang agak menarik yang boleh korang layan. Game ni sangatlah simple. Korang perlu cari perbezaan antara dua gambar yang diberikan. Bukan gambar kat atas tapi yang kat bawah tu ok.

Kalau korang jumpa mana-mana part yang berbeza korang just klik je pada gambar sebelah kanan. Sekurangnya aktiviti ni bolehla jugak hilangkan tension korang kan? Game ni aku jumpa dalam website dumb.com. Kalau korang nak main lebih banyak game menarik, klik je kat sini ok.

Nota Dahi: Nanti aku akan share game lain plak ok. Sebelum tu korang tengok gambar kat bawah ni.

“ANAL Exams atau FINAL Exams? konpius2…”

4 responses to “>Cari 5 perbezaan dalam gambar yang diberikan

  1. mOoN January 18, 2011 at 2:03 pm

    >hahaha…sungguh ketara perbezaan itu…

  2. Tuan-Belog January 19, 2011 at 9:17 am

    >@mOoNamacam?ok x men game bdk2 ni?haha…

  3. deCrewz January 20, 2011 at 12:37 am

    >Bast gak layan game bebudak skali skala ilangkan tension…p/s : Jai rasa betul la tu ANAL exam..kah3

  4. Tuan-Belog January 20, 2011 at 1:28 am

    >@deCrewzssshhh…syp dh la jai..jgn smpai org tau jai men game bdk2 ni…haha…eh kompom ke tu ANAL Exam?haha..konpius2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: