Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat

>Aku paling suka join segmen blog review ni. Time aku syok-syok BW tadi sampai la aku kat blog JT ni. Pastu ternampak la segmen blog review yang beliau anjurkan. Sebab tu la aku teruja nk join ni. Nak tahu gak apa pandangan JT tentang blog buruk aku ni. Hehehe…

Korang boleh jenguk kat sini kalau minat nak join gak. Sebenarnya aku dah banyak kali dah singgah blog JT ni tapi kebanyakan tu jadi silent reader je. Nak cari entry yang menarik untuk komen.

Apa yang menarik kat blog JT?
1. First impression aku blog JT ni memang tersusun kemas tanpa ada widget-widget yang serabut pun. Load page pun laju je. Background pun putih, tak la serabut sangat mata kan. Aku tahu JT ni agak pro dalam acara blogging ni. No wonder la follower JT ni dah bertimbun tambah plak blog JT ni dapat pelawat yang ramai setiap hari. Lagi satu blog JT ni hangat dengan kontroversi gak sebelum ni. Meletup-letup traffic dia hari tu. Haha…sory ye JT. Korang nak tahu kontroversi apa? Korang skodeng la habis-habis blog JT tu yerk. Eh apsal aku plak yang review blog JT ni? Konpius2…

2. Pasal entry JT plak, aku tengok hampir semuanya hasil tulisan JT sendiri. NO copy cat atau copy paste mahupun copy kapal api OK! Overall aku lagi suka baca entry JT ni berbanding baca buku sejarah masa tingkatan 5 dulu. Wakakaka…

Sebelum aku tutup entry ni, aku nak hadiahkan lagu ni kat JT. Kalau JT tak suka tu wat-wat suka je la yerk. Hakhakhak…

Taylor Swift – Enchanted

4 responses to “>Follower BloG Review Oleh Jejaka Terhangat

  1. Jejaka Terhangat January 17, 2011 at 12:51 am

    >wahh..terbaek..mcm tuan belog plak yg review JT kan. hehe..papepon aku masukkan dlm list menunggu review dlu ek..jgn risau, point yg menarik tertarik akan diberikan keutamaan review..=)[Follower BloG Review] Miss PurpleHolic Empunya BloG Cumil.

  2. Tuan-Belog January 17, 2011 at 11:40 am

    >@Jejaka Terhangathehe…dh terReview sket blog JT…tp xpe….

  3. Tuan-Belog January 19, 2011 at 9:18 am

    >@Jejaka Terhangattenkiu JT…review yg terbaek…hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: