Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Arnold Schwarzenegger hilang pendapatan RM610 juta

>VIENNA: Berkhidmat sebagai gabenor California menyebabkan pelakon Arnold Schwarzenegger kehilangan pendapatan sekurang-kurangnya AS$200 juta (RM610 juta), katanya pelakon yang beralih kerjaya kepada ahli politik kepada akhbar tempatan Austria.

Mengira perbelanjaan dan kehilangan pendapatan daripada berlakon filem Hollywood, ia mungkin melebihi AS$200 juta, katanya kepada Krone apabila ditanya kerugian beliau dalam tempoh dua penggal di Sacramento.

Tetapi saya tidak menyesal. Ia lebih bernilai dari ini, katanya. Apa yang lebih teruk ialah tiada masa untuk keluarga sepanjang jadi gabenor dan ini perlu diperbaiki, katanya.

Beliau turut menceritakan bagaimana isterinya, Maria dan anak-anak sering berendam air mata apabila beliau gagal berada bersama mereka setiap malam minggu kerana kesibukan dan kepadatan jadual kerjanya.

Kami benci kerja ayah, kata Schwarzenegger memetik kata-kata ahli keluarganya ketika tahun pertama beliau dilantik sebagai gabenor dan terpaksa meninggalkan kediamannya di Los Angeles setiap pagi Isnin untuk ke Sacramento dan hanya pulang pada hujung minggu.

Ini sesuatu benar-benar menyedihkan, kata Schwarzenegger, yang juga gabenor Republikan sejak 2003 sehingga awal bulan ini. Reuters

Sumber: Berita Harian

Nota Dahi: Kalau korang nak tahu, aku adalah peminat setia Arnold Schwarzenegger ni. Aku panggil dia “Anok Susah Nak Eja”. Hahaha…ok kat bawah ni ada beberapa sedutan daripada filem Terminator 3. Tapi yang paling aku minat ialah Terminator 2. Dah berapa kali aku layan cite ni.

Ok kat bawah ni aku hadiahkan link download movie Terminator kalau korang nak layan:

Terminator 1 [1984]
Part 1: http://www.mediafire.com/?8zoo8yoosjfg6oq
Part 2: http://www.mediafire.com/?biio84i2lbg4w29
Part 3: http://www.mediafire.com/?aovx4wpk2o2d4l4
Password: http://www.directdownloadlinkz.com

Terminator 2: Judgement Day [1991]
Part 1: http://www.mediafire.com/download.php?fjtfmxt2vd1
Part 2: http://www.mediafire.com/download.php?3my32bdjygc
Part 3: http://www.mediafire.com/download.php?72r7x1djf2o
Part 4: http://www.mediafire.com/download.php?82mnbzb3zhm
Part 5: http://www.mediafire.com/download.php?5atc23mrrem
Part 6: http://www.mediafire.com/download.php?4nlmxl5mqmj
Part 7: http://www.mediafire.com/download.php?8sjifdm1yud
Part 8: http://www.mediafire.com/download.php?2lznomf2dd3
Password if needed: mulinks.net

Terminator 3: Rise of the Machines [2003]
Part 1: http://www.mediafire.com/?yci0dyjthhs
Part 2: http://www.mediafire.com/?wavwzx4ovkd
Part 3: http://www.mediafire.com/?my2ydobtyyl
Part 4: http://www.mediafire.com/?tt5mztgfyqd#1
Password: urgrove.com

Tags: Arnold Schwarzenegger, gabenor Arnold Schwarzenegger, gambar terbaru Arnold Schwarzenegger, filem terbaru Arnold Schwarzenegger, hummer Arnold Schwarzenegger, koleksi kereta milik Arnold Schwarzenegger, keluarga Arnold Schwarzenegger, rumah Arnold Schwarzenegger, kekayaan Arnold Schwarzenegger, senarai filem Arnold Schwarzenegger, download movie Arnold Schwarzenegger, download percuma terminator mediafire, Arnold Schwarzenegger kerugian RM610 Juta, koleksi movie Arnold Schwarzenegger, berkenaan Arnold Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger wikipedia, siapa Arnold Schwarzenegger, biodata Arnold Schwarzenegger, berita terbaru Arnold Schwarzenegger, Terminator 1 [1984], Terminator 2: Judgement Day [1991], Terminator 3: Rise of the Machines [2003]

2 responses to “>Arnold Schwarzenegger hilang pendapatan RM610 juta

  1. Free Paper January 17, 2011 at 1:39 am

    >bagus jadi actor lagi.

  2. Tuan-Belog January 17, 2011 at 11:41 am

    >@Free Papertu la psl…bes pe dia blakon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: