Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Jom main game snooker online

>Ok sebelum ni aku ada share dengan korang beberapa game yang boleh dikatakan menarik dalam blog ni. Kalau korang nak main boleh buka link ni. Hari ni aku nak share game snooker plak. Best gak men snooker time bosan-bosan ni.

Kalau loading game agak lambat korang sabar la sket yerk.

http://www.fupa.com/swf/pool-master/PoolMaster_secure.swf

Nota Dahi: Sekarang ni aku dah addict dengan game Zynga Poker kat facebook tu. Tak tau la nak kate tapi memang lagha la aku men game tu. Hakhakhak…Nantikan game lain plak pasni yerk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: