Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Game yang menguji tahap kekuatan mental

>Ok malam ni aku nak kongsi dengan korang satu game yang sangat senang dan sangat best. Sekurang-kurangnya dapat gak lepaskan tension korang daripada blogwalking tak habis-habis kan? Hahaha…Kalau nak main tekan je button play kat bawah ni yerk.

AMARAN KERAS!!! Pastikan anda mempunyai keimanan yang kuat, kekuatan mental yang cukup tinggi dan semangat juang yang tak pernah pudar sebelum mula bermain game ni. Sebarang risiko korang tanggung sendiri ok! Senang tapi mencabar beb…layan…

http://www.fugly.com/f/ec9115b10c292ef8bc98

Amacam? Best tak layan game ni? Kalau best bleh la kongsi-kongsi kat member korang tu yerk. Ok jom neutralkan balik jiwa raga korang tu dengan layan video kat bawah ni.

Ni ada satu lagi game yang korang mesti layan! Senang je nak main game ni. Try la dulu ok.http://www.winterrowd.com/hitthedot/hit-the-dot.swf

6 responses to “>Game yang menguji tahap kekuatan mental

  1. Ezzat January 15, 2011 at 2:45 am

    >hahaha…mmg senang dan mencabar….perghhh..nk cabut jantung ak…kah3

  2. Tuan-Belog February 1, 2011 at 7:07 am

    >@Ezzathahaha…maen tengah malam mesti sarunak giler….

  3. tarabassing February 22, 2011 at 4:07 am

    >baru level 3 sudah sangkut kahkahkah

  4. Tuan-Belog February 22, 2011 at 11:32 pm

    >@tarabassinghaha…cmne tu?cpt sgt sngkut tu….

  5. sembil9n February 27, 2011 at 5:52 pm

    >ah! xmo aku…dh la dok blik sensorang neh!

  6. Tuan-Belog February 27, 2011 at 6:21 pm

    >@sembil9ntry la dulu bro…tengok ad feeling ke x…menusuk kalbu tau…haha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: