Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Gadis dakwa dicabul ustaz ketika rawatan

>NIBONG TEBAL: Seorang remaja perempuan berusia 14 tahun mendakwa dicabul kehormatan oleh seorang ustaz ketika sedang mendapatkan rawatan kononnya untuk mengeluarkan penyakit buatan orang di rumah lelaki itu di Sungai Bakap di sini, Ahad lalu.

Dalam kejadian kira-kira jam 9 pagi itu, mangsa dibawa oleh ibunya ke rumah suspek yang berusia 43 tahun untuk mendapatkan rawatan setelah dia sering berasa tidak tenteram dan kerap bertengkar dengan ahli keluarga.
Ketua Polis Daerah Seberang Prai Selatan (SPS), Superintendan Shafien Mamat, berkata apabila tiba di rumah suspek, mangsa diminta menukar pakaian dengan hanya bertuala sebelum diminta masuk ke bilik air.
Ibu mangsa pula diminta menunggu di luar dan membaca al-Quran.

“Ketika bersama suspek di dalam bilik, remaja itu mendakwa dia dicabul oleh ustaz itu sambil membaca jampi,” katanya di sini, semalam.

Beliau berkata, selepas pulang daripada berubat, mangsa menceritakan perkara itu kepada ibunya.

Berikutan itu, mangsa dibawa ke Balai Polis Sungai Bakap pada hari kejadian untuk membuat laporan, katanya.
Berikutan laporan itu, polis menahan ustaz berkenaan yang juga seorang pendakwah bebas pada keesokannya bagi membantu siasatan.

Siasatan awal mendapati suspek yang menerima pendidikan tinggi di Syria, sudah berkahwin dan mempunyai lima anak. Suspek dibebaskan dengan jaminan polis setelah diambil keterangan.

Sumber: Berita Harian

Nota Dahi: Hai macam-macam yang berlaku sekarang ni. Ustaz pun boleh buat acara cabul-mencabul yerk. Apa nak jadi tak tahu la dunia zaman sekarang ni. Bagi anda yang ada niat nak jumpa bomoh ke tukang urut ke sila fikir dulu baik-baik yerk. Siasat dulu bomoh tu boleh pakai ke tak. Kan tak pasal-pasal jadi macam dalam berita ni. Papehal pun jom tengok video kat bawah ni dulu wat hilang tension korang dulu.

Tags: cabul, cabul kehormatan, ustaz cabul, gadis dicabul, cabul gadis, mangsa cabul, gambar dicabul, video gadis dicabul, aksi cabul, aksi ustaz cabul, guru cabul murid, zaman cabul, blog cabul, gambar lucah cabul, gadis seksi, gambar bogel cabul, tempat cabul, tarikh cabul, apakah cabul, maksud cabul, cabul remaja, cabul budak, nenek dicabul, perbuatan cabul, hukum cabul, tengok orang cabul, gila seks, ustaz gila sex, ustaz cabul wanita, gambar wanita dicabul, perempuan cabul, sex luar nikah, haram sex, buat sex, sex dalam kereta, sex dalam rumah sewa, sex dengan kekasih, lelaki gila sex, tempat bercumbu, port buat sex, cabul ketika rawatan, urut tapi kena cabul, takut dicabul, rogol budak, rogol wanita, cabul awek, rogol awek, wanita dirogol, rogol beramai-ramai, video lucah, gambar lucah cabul, video lucah melayu, sex melayu, rogol kawan, cabul kawan, aksi lucah, gambar bogel artis, gosip liar artis, video kena rogol, download video lucah percuma, download gambar lucah, download percuma sex, sex percuma, perbuatan terkutuk, perbuatan lucah, buat sex oral, bogel dalam bilik, bogel dalam kereta, berita sex, berita cabul, gadis dicabul berita terkini, bogel keluar berita, tengok berita lucah, layan cabul video lucah, cabul berlaku, sex dengan kakak, sex adik beradik, persetubuhan haram, haram sentuh pegang cabul intai, raba awek, pegang badan awek, video porno, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu bogel, remaja hamil, hamil luar nikah, bayi luar nikah, buang bayi, beranak dalam tandas, buang bayi dalam semak, gambar buang bayi, video beranak, payudara, gambar payudara, payudara sedap, payudara suami isteri, tengok payudara, tengok cerita lucah online, payudara senjata utama, cara main payudara isteri, cara pegang payudara, panduan main payudara, payudara mengandung, cara hisap payudara, langkah cegah barah payudara, payudara isteri, awek melayu payudara besar, hukum hisap payudara, hukum minum susu payudara isteri, urut payurada, payudara tegang, awek cun, gambar awek melayu comel, gambar awek melayu cun, awek sopan santun, isteri solehah, calon isteri yang baik, remaja bercumbu berkhalwat, wakaf bercumbu, tempat maksiat, sarang maksiat, melacur, pelacur murahan, tempat pelacur, cari pelacur yang murah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: