Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>BECKHAM dan Victoria bakal timang cahaya mata keempat

>LONDON: Pemain bola sepak terkenal Britain, David Beckham bakal menimang cahaya mata keempat tahun ini dan isterinya, Victoria berharap anak dalam kandungannya perempuan kerana sudah mempunyai tiga anak lelaki.

Satu sumber mendedahkan suasana ceria ketika Victoria pulang ke rumah keluarganya bagi memberitahu perkara itu. “Victoria tersenyum lebar ketika pulang menemui ibu bapanya. Mereka berpelukan dan menitiskan air mata. Dia meminta adik perempuannya, Louise, memberinya pakaian bayi,” kata sumber itu kepada akhbar The Sun.

Pasangan selebriti terkenal itu berkahwin pada 1999 dan sudah mempunyai tiga cahaya mata, Brooklyn 11, Romeo, 8, dan Cruz, 5.

Beckham menyiarkan berita gembira itu di laman Facebook dan menceritakan perasaan gembira tiga anak lelakinya menerima kedatangan orang baru.

“Saya ada berita gembira untuk semua. Saya dan Victoria bakal menimang cahaya mata keempat musim panas ini. Tiga anak lelaki saya sangat gembira dengan kedatangan adik lelaki atau perempuan mereka,” tulisnya.
Akhbar The Sun menyifatkan berita itu mengejutkan peminat mereka kerana Victoria tidak menunjukkan sebarang tanda mengandung baru-baru ini.

“Beberapa minggu lalu, Victoria muncul bersama Beckham dalam majlis anugerah personaliti tahun ini tajaan BBC Sports dan perutnya biasa saja,” kata The Sun.

Beckham sudah bermain 115 perlawanan untuk England dan dilantik sebagai kapten pasukan negara dari 2000 hingga 2006.

Beliau bermain untuk Manchester United dan Real Madrid sebelum menyertai kelab utama bola sepak Amerika Syarikat, Los Angeles Galaxy pada 2007. – Agensi

Sumber: Berita Harian

Nota Dahi: Tahniah wowberita ucapkan kepada David Beckham dan Victoria. Cuba korang fikir sket. Beckham ngan victoria yang bukan main kaya raya ni kukuh je rumah tangga diorang sampai sekarang (walaupun kadang-kadang tu ada krisi gak) tapi diorang tak bercerai pun. Korang tengok artis Malaysia sekarang ni, kawin kejap pastu cerai. Macam dah jadi trend plak. Ape kes!!! Ok kat bawah ni aku bawakan sedikit dokumentari pasal kehidupan David Beckham ni. Korang layan la yerk.

Tags: david beckham, victoria beckham, beckham real madrid, beckham manchester united, beckham LA galaxy, gol david beckham, beckham’s family, beckham sons, problem beckahm, victoria sexy, victoria breats implan, victoria pakai seksi, kehidupan mewah david beckham, rumah beckham, kereta mewah beckham, dokumentari david beckham, video beckham youtube, david beckham cerai victoria, brooklyn beckham, minat tengok beckham, gambar beckham, gambar victoria, lagu victoria, video klip victoria, victoria beckham, beckham victoria shopping, anak keempat beckham victoria, beckham dapat anak baru, victoria mengandung lagi, victoria pregnant, anak perempuan beckham, beckham victoria holiday, beckham scandal, beckham dengan pelacur, video lucah bekcham, download video beckham, family david beckham, beckham datang malaysia, victoria konsert

2 responses to “>BECKHAM dan Victoria bakal timang cahaya mata keempat

  1. dina darwina January 14, 2011 at 8:32 am

    >suke psgn nie..thanks for information..dn salam perkenalan

  2. Tuan-Belog January 14, 2011 at 11:44 am

    >@dina darwinasame goes to you….jgn lupa join bloglist…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: