Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Keputusan penuh Anugerah Juara Lagu 25

>Berikut adalah senarai penuh pemenang AJL25 yang berlangsung di Stadium Bukit Jalil semalam. Kalah menang tu adat pertandingan la kan. Aku tahu memang ramai yang tak puas hati dengan keputusan semalam.

Persembahan Terbaik: Hanyut, Faizal Tahir
Vokal Terbaik: Noktah Cinta, Hafiz AF
Tempat Ketiga AJL25: Noktah Cinta, Hafiz AF
Naib Juara AJL25: Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black
Juara AJL25: Tolong Ingatkan Aku, Ana Raffali

“Host rasmi AJL25”

Berikut adalah beberapa video pada persembahan semalam yang aku sedut dari youtube. Moh la kite layan ramai-ramai.

Nota Dahi: Best sangat ke lagu Ana Rafalli ni? Meh layan lagu dia jap. Apa pendapat korang tentang keputusan malam tadi. Tolong ngomen sket.

Lirik lagu “Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafalli”

Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa
Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa
Ku teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Tolong ingatkan aku
Kisah kita

Download lagu Ana Rafalli disini:
Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku
Ana Raffali – Hujan Bunga Di Kuala Lumpur

Tags: ajl25, download lagu ajl25, anugerah juara lagu 25, ajl25 2011, ana rafalli menang, faizal tahir, hafiz af7, ana rafalli juara lagu, tolong ingatkan aku ana rafalli lagu, download lagu ana rafalli percuma, download lagu mediafire, yuna, cinta sempurna, meet uncle hussein, ajl25 bukit jalil, layan video ajl25, bunkface, siti nurhaliza juara lagu ajl25, hujan mencari konklusi, juara RM35000, download lagu tomok, mp3 ana rafalli percuma, biodata ana rafalli, biodata hafiz af7, gambar artis ajl25, gambar penyanyi ajl25, lagu ana rafalli tak layak, kemenangan ana rafalli dipertikaikan, lagu ana rafalli tak best, facebook ana rafalli, blog ana rafalli, dengar lagu ajl25, lagu terbaik ajl25, juri ajl25 tak adil, persembahan ajl25, gimik ajl25, pengacara ajl25, faizal ismail, cheryl samad, persembahan terbaik ajl25, lagu terbaik ajl25, vokal terbaik ajl25,naib juara ajl25, tempat ketiga ajl25, disebalik ajl25, red carpet ajl25, artis melaram ajl25, malam ajl25

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: