Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Jom layan movie Ngangkung 2010 Online

>Ok aku tahu ramai yang tertunggu-tunggu cerita ni kan. Bagi yang tengok wayang tu tak apa la tapi bagi aku yang duk dalam hutan ni mana mampu nak pegi tengok wayang kan. Apa yang pasti cite ni memang best sebab Shaheizy Sam belakon. Hakhakhak…Jom layan online je kat sini, dengan syarat korang ada internet.

Sinopsis Ngangkung
Jazmin mencadangkan Azim supaya mengikut dia dan Wan (Angah Raja Lawak) ‘mengangkung’. Walaupun perkara itu tidak dipersetujui oleh isteri-isteri mereka terutamanya isteri Azim (Eira Syazira) dan isteri Taznim (Putri Mardiana) namun mereka tetap berdegil dan mengambil jalan mudah. Pelbagai peristiwa pelik dan lucu berlaku dalam usaha mereka untuk hidup senang dengan cara yang mudah. Apakah mereka berjaya mencapai impian mereka? Nantikan filem komedi seram yang pasti menghiburkan dan menakutkan anda, NGANGKUNG di pawagam 25 November 2010.

“Trailer filem Ngangkung”

Kalau korang rasa tak nak tengok online, korang boleh download kat link bawah ni:
Ngangkung Part 1
Ngangkung Part 2

Nota Dahi: Download atas risiko anda sendiri ok.

Tags: ngangkung movie online, download ngangkung, tengok ngangkung youtube, download move ngangkung 2010, ngangkung 2010 dvdrip, Shaheizy Sam ngangkung, pelakon ngangkung, layan filem ngangkung, download percuma ngangkung, ngangkung mediafire, ngangkung blogspot, muat turun ngangkung percuma, ngangkung youtube, tengok movie online, blog movie ngangkung, filem ngangkung 2010, ngangkung panggung wayang, Angah Raja lawak, putri mardiana, movie kelakar ngangkung, ngangkung seram, hantu ngangkung, ngangkung nombor ekor, Azad Jazmin, review ngangkung, sinopsis ngangkung, filem melayu lawak ngangkung, ngangkung box office, gosip artis pelakon ngangkung, ngangkung the movie, ngangkung 2, pengarah bob ismail ngangkung, trailer ngangkung download youtube, jom layan ngangkung, ngangkung best, ngangkung 4 juta, penangan ngangkung, pendeta ngangkung, hantu ngangkung seram kelakar, ngangkung lucah, kutipan RM8 juta empat minggu, RM8 juta dalam masa 4 minggu ngangkung

5 responses to “>Jom layan movie Ngangkung 2010 Online

  1. daus January 10, 2011 at 6:01 am

    >perhh ! gilalah bro, dah lama aku nk tengok citer ni😛 nk download pun tenet lembab

  2. Tuan-Belog January 10, 2011 at 6:12 am

    >@daushaha…aku waras lg ni bro…blom nk gila….hakhakhak…papepun layan je…

  3. Siti Safiyyah January 10, 2011 at 1:38 pm

    >adeh, gambar pertama tu seram lah..pls janganlah tayang gambar2 yg menyeramkan boleh tak?? maklumlah penakut sikit..hehe

  4. Tuan-Belog January 17, 2011 at 11:41 am

    >@Siti Safiyyahlaaaa…gmbar cmtu pun dh seram eh…ish3…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: