Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Gadis mengaku bayi jatuh di lubang tandas

>KUALA LUMPUR: Misteri seorang gadis yang dibawa ahli keluarganya dalam keadaan berlumuran darah ke hospital bagi mendapatkan rawatan membongkar tindakan mangsa yang baru bersalin anak luar nikah di dalam tandas di rumahnya.

Lebih mengejutkan apabila gadis berusia 28 tahun terbabit membuat pengakuan bayi yang dilahirkan itu bagaimanapun terjatuh ke dalam lubang tandas sebelum dia menarik pam air di tandas berkenaan.

Sumber polis berkata, berdasarkan siasatan awal gadis terbabit yang mengandung tujuh bulan cuba melahirkan bayi tidak cukup bulan terbabit di rumahnya di Taman Sri Sentosa, Jalan Klang Lama, di sini, awal pagi kelmarin.

Menurutnya, mangsa yang mengalami pendarahan serius bagaimanapun diselamatkan ahli keluarganya sebelum dikejarkan ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) untuk mendapatkan rawatan.

“Bagaimanapun, doktor mendapati pendarahan terbabit berpunca dari rahim mangsa akibat melahirkan bayi tidak cukup bulan. Susulan itu, pihak hospital membuat laporan polis.

“Hasil soal siasat dilakukan mangsa mengaku baru melahirkan bayi yang masih dalam keadaan janin. Bagaimanapun, gadis terbabit mendakwa janin itu terjatuh ke dalam lubang tandas sebelum dia menarik pam air menyebabkan janin itu dipercayai mengalir ke arah pembetungan,” katanya.

Menurutnya, susulan itu polis Forensik dibantu anggota Bomba dan Penyelamat bergegas ke rumah gadis terbabit untuk mengesan mayat bayi berkenaan.

“Usaha mengesan mayat terbabit bagaimanapun buntu berikutan gagal menemui bukti. Berikutan itu, polis mengesyaki gadis terbabit mungkin memberi maklumat palsu.

“Ada kemungkinan bayi itu dibuang ke anak sungai di belakang rumahnya yang mengalir ke Sungai Klang. Jika itu berlaku, usaha mengesan mayat bayi terbabit lebih sukar,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid yang dihubungi berkata, polis masih gagal menemui mayat bayi itu walaupun pelbagai usaha sudah dilakukan.

Menurutnya, polis akan mengambil keterangan gadis terbabit selain mengenal pasti teman lelakinya.

Sumber: Harian Metro

Nota Dahi: Sebelum berlakunya kes buang bayi luar nikah ataupun lahir bayi dalam tandas tu mesti ada acara dalam video kat bawah ni dulu kan? Jom layan…zassss….!

Pesanan Penaja: Kahwin terus kan senang! Tak payah nak bimbang kena tangkap khalwat ke ape!

Tags: cabul, cabul kehormatan, ustaz cabul, gadis dicabul, cabul gadis, mangsa cabul, gambar dicabul, video gadis dicabul, aksi cabul, aksi ustaz cabul, guru cabul murid, zaman cabul, blog cabul, gambar lucah cabul, gadis seksi, gambar bogel cabul, tempat cabul, tarikh cabul, apakah cabul, maksud cabul, cabul remaja, cabul budak, nenek dicabul, perbuatan cabul, hukum cabul, tengok orang cabul, gila seks, ustaz gila sex, ustaz cabul wanita, gambar wanita dicabul, perempuan cabul, sex luar nikah, haram sex, buat sex, sex dalam kereta, sex dalam rumah sewa, sex dengan kekasih, lelaki gila sex, tempat bercumbu, port buat sex, cabul ketika rawatan, urut tapi kena cabul, takut dicabul, rogol budak, rogol wanita, cabul awek, rogol awek, wanita dirogol, rogol beramai-ramai, video lucah, gambar lucah cabul, video lucah melayu, sex melayu, rogol kawan, cabul kawan, aksi lucah, gambar bogel artis, gosip liar artis, video kena rogol, download video lucah percuma, download gambar lucah, download percuma sex, sex percuma, perbuatan terkutuk, perbuatan lucah, buat sex oral, bogel dalam bilik, bogel dalam kereta, berita sex, berita cabul, gadis dicabul berita terkini, bogel keluar berita, tengok berita lucah, layan cabul video lucah, cabul berlaku, sex dengan kakak, sex adik beradik, persetubuhan haram, haram sentuh pegang cabul intai, raba awek, pegang badan awek, video porno, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu bogel, remaja hamil, hamil luar nikah, bayi luar nikah, buang bayi, beranak dalam tandas, buang bayi dalam semak, gambar buang bayi, video beranak, payudara, gambar payudara, payudara sedap, payudara suami isteri, tengok payudara, tengok cerita lucah online, payudara senjata utama, cara main payudara isteri, cara pegang payudara, panduan main payudara, payudara mengandung, cara hisap payudara, langkah cegah barah payudara, payudara isteri, awek melayu payudara besar, hukum hisap payudara, hukum minum susu payudara isteri, urut payurada, payudara tegang, awek cun, gambar awek melayu comel, gambar awek melayu cun, awek sopan santun, isteri solehah, calon isteri yang baik, remaja bercumbu berkhalwat, wakaf bercumbu, tempat maksiat, sarang maksiat, melacur, pelacur murahan, tempat pelacur, cari pelacur yang murah

3 responses to “>Gadis mengaku bayi jatuh di lubang tandas

  1. Tuan-Belog January 10, 2011 at 5:16 am

    >@FarhanaRuiszz♥tu la psl…pndai buat tp bila dh terberanak xpndai plak nk tanggungjwb..

  2. hacimun January 10, 2011 at 4:41 pm

    >haihsatu nyawa tu,macam xpenting je dibuatnye.28tahun bukan nye gadis lagi.dah tua dah tuuuuu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: