Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Video] Jom layan movie 4 Madu online

>Alhamdulillah selepas 2 hari aku bertungkus lumus menyiapkan surat rasmi untuk dapatkan kebenaran nak buat entry ni akhirnya berjaya gak. Hakhakhak…korang caye ke? Ok hari ni aku nak kongsi dengan korang satu movie terbaru iaitu 4 Madu lakonan Saiful Apek. Bukan Apex si penjaga gol tu tau! Korang boleh layan direct dari entry ni tapi syarat wajibnya korang kena la ada internet yang laju. Tapi tak apa aku akan sertakan link download sekali ok.

Berikut adalah sinopsis cite ni:

Kisah bermula apabila Azlan, Seorang pekerja biasa di sebuah chalet, menerima sepucuk surat memintanya untuk hadir ke pejabat guaman di Kuala Lumpur. Walaupun musykil, Azlan nekad pergi ke pejabat guaman itu bersama temanya, Firdaus.

Setibanya disana, Azlan diperkenalkan dengan adik tirinya, Azrul, buat pertama kalinya. Mereka berdua memang terlalu berbeza kerana Azrul seorang ahli perniagaan yang berjaya.
Di pejabat guaman tersebut, En. Zahrin Ishak, membacakan wasiat yang telah ditinggalkan oleh arwah ayah mereka. Harta-harta wasiat tersebut yang bernilai RM 50 Juta itu akan menjadi hak milik mereka sekiranya mereka dapat memenuhi syarat-syarat wasiat tersebut.

Setelah kedua-duanya setuju, peguam tersebut telah membacakan wasiat pertama iaitu, mereka harus mecari isteri dalam tempoh 3 minggu serta calon isteri itu mestilah anak yatim piatu.Setelah kedua-dua pihak bersetuju, mereka pun menandatangani kontrak yang terlibat serta diberikan wang sebanyak RM 10 Ribu. Setelah memenuhi syarat-syarat pertama, mereka pun terbayang RM 50 Juta yang akan mereka perolehi. Keesokan harinya, Azlan dan Azrul bersama isteri masing-masing sudah pun terpacak di pejabat peguam untuk menuntut harta mereka.

Ternyata, angan-angan mereka untuk menjadi OKB meleset. Kini tiba masanya untuk syarat yang kedua, iaitu, mereka perlu memperisterikan wanita yang buta. Dapatkah mereka memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan ? Apakah syarat-syarat yang seterusnya ? Dan apakah kesudahan Azlan, Azrul dan isteri-isteri mereka..?

Pelakon yang menjayakan watak dalam 4 Madu:
* Saiful Apek : Azlan / Azrul
* Fasha Sandha : Ros
* Sazzy Falak : Jane
* Rozita Che Wan Ghasidah
* Almy Nadia : Jaja
* Rosnah Mat Aris : Suriati
* Ayu Raudhah : Latifah
* Bienda : Weena
* Marsha : Zarra
* Dato’ Rahim Razali : Dato’ Rahim
* Alanaaz Jahan : Juju
* Eidil Putra Alauddin : Budin

Credits to Aban Blur

Kalau korang rasa malas nak tengok online, korang boleh download guna link kat bawah ni. Kalau laptop korang ada Internet Download Manager (IDM) boleh la download terus dari video youtube kat atas tu. Kalau tak nak korang tekan je link kat bawah ni:

Part 1: http://www.mediafire.com/?yot3t75u3cjxwt6
Part 2: http://www.mediafire.com/?ce564k530x3ccn0
Part 3: http://www.mediafire.com/?fqcc67zhmuhxj8a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: