Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Keputusan Jom main game bersama wowberita Siri 1

>Ok seperti yang aku janjikan minggu lepas. Entry kali ni aku akan umumkan pemenang bagi Contest bermain game bersama wowberita.com. Walaupun hanya 5 blogger yang join aku tetap berpuas hati sebab ada jugak yang nak join. Seperti yang aku janjikan hadiah bagi mata tertinggi iaitu topup RM10.

1. Journey of Youth

2. Ezzat

3. Adib

4. d.A.o.U.z

5. Alyps

Dengan ini, secara rasminya aku umumkan pemenang bagi contest ni iaitu Alyps yang telah mendapat mata tertingi, 4964. Pemberian hadiah Topup RM10 setel.

Nota Dahi: Kepada yang tak berjaya tu sila cuba lagi yerk. Pasni insyaAllah aku buat contest versi lain plak. Kalah tak apa janji korang tetap cuba. Tak pasal-pasal korang dapat backlink dari blog buruk aku ni. Hakhakhak…Tahniah guys!

Selain tu aku nak jemput korang untuk sertai segmen terbaru blog ni: Klik sini

4 responses to “>Keputusan Jom main game bersama wowberita Siri 1

  1. adib January 10, 2011 at 2:55 am

    >bro..ko salah susun tu…ak ptut no 5..no 5 beb..first time tu dpt no 5 contest bllog..haha

  2. Tuan-Belog January 10, 2011 at 3:07 am

    >@adibhaha…aku mls nk susun ikut pemenang…aku just susun ikut senarai peserta je…peserta yg ke-5 tu mng….jom bro join segmen baru lak…bleh naikkan traffic blog…

  3. Alyps January 10, 2011 at 11:49 am

    >mekasih pade mak dan abah yg bagi dorongan dan semangat utk saye bermain game ini..Terima kasih Tuan-Belog😀

  4. Tuan-Belog January 10, 2011 at 12:15 pm

    >@Alypshaha..ye2 je ko eh der..welkam2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: