Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>5 Blog Paling Menarik Untuk Dilawati Siri 1

>Ok seperti yang aku janjikan pada entry semalam iaitu “Segmen blog review bersama wowberita.com“, hari ni aku berjaya gak publish entry khas yang pertama ni. Entry ni bertujuan untuk mempromosikan entry terbaik yang ada pada sesebuah blog.

Berikut adalah 5 entry yang paling menarik untuk korang tengok dan baca. Jom terjah semuanya:

—————————————————————————————

1. dyesebel
Ok entry nie saya nak kongsi tentang satu cerita yang dulunya menjadi cerita peberet saya…haha tak lah peberet sangat. Cuma saya ni suka tengok cerita cerita yang agak agak sengal dan dongeng dongeng sikit…haha. Ok cerita tersebut bertajuk DYESEBEL. Baiklah, cerita nie sebenarnya sebuah cerita dongeng daripada filipina. Agak menarik jugak lah..jom bace :))
Nak tahu kisah selanjutnya? Klik sini

2. che-armad & internet
Blog aku adalah bercerita tentang internet. Aku guna bahasa paling ringkas supaya korang mudah faham.
Nak tahu kisah selanjutnya? Klik sini

3. Surat Seorang Stalker
Untuk memenuhi syarat pertama, saya pilih entry – Surat Seorang Stalker. Sebab apa? Sebab saya punye sukalah. LOL bukan bukan. Sebab surat tu adalah kisah benar sebenarnya. ehem ehem. Tapi dalam entry tu saya tak cakaplah betul ke tak. So sekarang nak mengakulah. heh heh. Siapa punye blogkah yang terpakse menjadi mangsa saya tu??? Huahua itu secret recipe lah yea. Idea nak menulis tu datang tiba-tiba dan lepas tu rasa macam eh best gak ah surat ni. Macam surat seorang loser yang tak berani nak meluahkan perasaan dia. Adeh kasihan. But at least bila saya dah tulis surat tu kan, tiba-tiba rasa macam ahhh leganya. Kelakar sebab saya tau dia ada bace sebenarnya. So malu ar sikit. Hikhik…
Nak tahu kisah selanjutnya? Klik sini

4. Kisah Monyet Pengsan Tertelan Sabun
Masa korang belajar kat asrama korang, ada tak menatang nama monyet ni duk curi korang punya makanan ataupon duk tengok ngintai2 korang? Nak dijadikan cerita…..
Nak tahu kisah selanjutnya? Klik sini

5. Tips promote contest yang korang anjurkan
Entri ini berkaitan tentang persepsi aku untuk membuat contest kita mendapat sambutan ramai dan faktor – faktor kegagalan sesuatu contest . Ini sesuai untuk blogger2 yang ingin membuat freegive atau giveaway kerana kadang-kadang ada blogger buat contest tidak mendapat sambutan walaupun hadiah menarik . Itu saja thx.
Nak tahu kisah selanjutnya? Klik sini

Inspired by wowberita.com
—————————————————————————————

Nota Dahi: Jika korang berminat untuk menyertai segmen ni, sila klik disini.

Nota untuk kesemua 5 blogger yang terpilih:
1. Sila copy 5 review blog diatas dan buat entry yang sama dengan entry ni, bertajuk “5 Blog Paling Menarik Untuk Dilawati“. (tak perlu copy seluruh entry pun, cuma copy review SAHAJA ok – dalam garisan putus-putus)
2. Pastikan dalam entry tersebut korang letak banner (paling atas) dan tagline “Inspired by wowberita.com” (paling bawah).

9 responses to “>5 Blog Paling Menarik Untuk Dilawati Siri 1

  1. PuanBee January 10, 2011 at 12:37 am

    >woo best…gud luck semua..

  2. Tuan-Belog January 10, 2011 at 12:45 am

    >@PuanBeetak nak join ke kak?cmni la konsep segmen tu…semua 5 blog ka atas tu akan ada entry yg sama…

  3. Siti Safiyyah January 10, 2011 at 1:12 am

    >hehe akhirnye..ok dah siap dah entry tu..🙂

  4. eZad niMo January 10, 2011 at 3:57 am

    >saya nyer xde ke?? hehehe😛

  5. Tuan-Belog January 10, 2011 at 4:14 am

    >@eZad niModh submit blom review tu?hari ni akan publish yg siri 2 plak…

  6. eZad niMo January 10, 2011 at 4:53 am

    >hehe, xde :Pxreti mcmana. tgk je la xD

  7. Tuan-Belog January 10, 2011 at 5:18 am

    >@eZad niMoklu nk tgk saje tu rjin2 la melawat 5 blog terbaik tu…hehe..

  8. Che Armad January 10, 2011 at 6:49 am

    >Good job brO….Terbaek….Segar dari ladang….:)

  9. Anonymous January 29, 2011 at 3:56 am

    >Растаможка Киев, Одесса Консультации ВЭД Дима Литейный logisticskiev7@yandex.ru +38 093 318 1567

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: