Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Tonton video anak diperkosa

>TEMERLOH: Seorang bapa terkejut sebaik menonton klip video yang memaparkan anak perempuannya diperkosa seorang duda warga emas yang juga jirannya di sebuah rumah di Taman Seri Kuala Krau.

Kejadian dipercayai berlaku pada 2009 apabila duda berusia 66 tahun itu memanggil mangsa berusia 19 tahun setiap kali remaja terbabit mahu ke kedai apabila terpaksa melalui depan rumah suspek sebelum dipujuk masuk ke dalam rumah.

Difahamkan, suspek yang tinggal seorang diri selepas kematian isteri sejak empat tahun lalu dipercayai merogol mangsa yang mengalami masalah mental lebih daripada tiga kali dan dia dikatakan turut merakam aksi berkenaan menggunakan telefon bimbit.

Perbuatan keji itu terbongkar selepas rakaman berkenaan tersebar hingga ke Felda Jenderak Utara dekat sini, sebelum rakan kepada bapa mangsa mengecam wajah remaja terbabit sebagai anak kenalannya.

Berikutan itu, dia memaklumkan mengenai penyebaran klip video itu kepada bapa mangsa yang bekerja sebagai buruh sebelum lelaki berkenaan yang terkejut dengan berita itu bertindak mencari penyebar rakaman terbabit dan menemui seorang lelaki yang masih menyimpan rakaman itu sebelum menyaksikannya sendiri.

Bapa mangsa yang berusia 40-an memberitahu mengenai klip video berkenaan kepada isterinya sebelum mereka membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Temerloh pada 29 Disember lalu.

Sementara itu, Ketua Polis daerah, Asisten Komisioner Md Nor Mansor, ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian terbabit.

Menurutnya, susulan laporan bapa mangsa, duda terbabit ditahan di rumahnya pada 30 Disember lalu sebelum dibawa ke IPD Temerloh bagi membantu siasatan.

Katanya, pada masa sama, mangsa yang juga anak sulung daripada tiga beradik dipercayai mengalami masalah mental dan dihantar ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah (Hoshas) untuk pemeriksaan lanjut.

Md Nor berkata, polis turut merampas telefon bimbit yang mempunyai rakaman aksi berkenaan dan dihantar ke bahagian forensik Ibu Pejabat Polis Bukit Aman untuk pemeriksaan lebih teliti dan kes itu disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol.

Sumber: Harian Metro

Nota Dahi: Tak tahu nak kata apa dah dengan berita ni. Memang betul-betul mengaibkan bapa dia je. Sambil-sambil tu korang layan la video kat bawah ni. Diimport khas dari youtube. Diingatkan bahawa gambar ka atas tu adalah hiasan semata-mata.

Tags: cabul, cabul kehormatan, ustaz cabul, gadis dicabul, cabul gadis, mangsa cabul, gambar dicabul, video gadis dicabul, aksi cabul, aksi ustaz cabul, guru cabul murid, zaman cabul, blog cabul, gambar lucah cabul, gadis seksi, gambar bogel cabul, tempat cabul, tarikh cabul, apakah cabul, maksud cabul, cabul remaja, cabul budak, nenek dicabul, perbuatan cabul, hukum cabul, tengok orang cabul, gila seks, ustaz gila sex, ustaz cabul wanita, gambar wanita dicabul, perempuan cabul, sex luar nikah, haram sex, buat sex, sex dalam kereta, sex dalam rumah sewa, sex dengan kekasih, lelaki gila sex, tempat bercumbu, port buat sex, cabul ketika rawatan, urut tapi kena cabul, takut dicabul, rogol budak, rogol wanita, cabul awek, rogol awek, wanita dirogol, rogol beramai-ramai, video lucah, gambar lucah cabul, video lucah melayu, sex melayu, rogol kawan, cabul kawan, aksi lucah, gambar bogel artis, gosip liar artis, video kena rogol, download video lucah percuma, download gambar lucah, download percuma sex, sex percuma, perbuatan terkutuk, perbuatan lucah, buat sex oral, bogel dalam bilik, bogel dalam kereta, berita sex, berita cabul, gadis dicabul berita terkini, bogel keluar berita, tengok berita lucah, layan cabul video lucah, cabul berlaku, sex dengan kakak, sex adik beradik, persetubuhan haram, haram sentuh pegang cabul intai, raba awek, pegang badan awek, video porno, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu bogel, remaja hamil, hamil luar nikah, bayi luar nikah, buang bayi, beranak dalam tandas, buang bayi dalam semak, gambar buang bayi, video beranak, payudara, gambar payudara, payudara sedap, payudara suami isteri, tengok payudara, tengok cerita lucah online, payudara senjata utama, cara main payudara isteri, cara pegang payudara, panduan main payudara, payudara mengandung, cara hisap payudara, langkah cegah barah payudara, payudara isteri, awek melayu payudara besar, hukum hisap payudara, hukum minum susu payudara isteri, urut payurada, payudara tegang, awek cun, gambar awek melayu comel, gambar awek melayu cun, awek sopan santun, isteri solehah, calon isteri yang baik, remaja bercumbu berkhalwat, wakaf bercumbu, tempat maksiat, sarang maksiat, melacur, pelacur murahan, tempat pelacur, cari pelacur yang murah, diperkosa jiran, perkosa anak, perkosa isteri, kawan perkosa

5 responses to “>Tonton video anak diperkosa

  1. Siti Safiyyah January 8, 2011 at 2:03 am

    >haaa??temerloh??tempat saya tu..ish3 keji sungguh org tua tu!

  2. fadhdeela January 8, 2011 at 9:49 am

    >cian la kat bdk tu..dah ada mslh mental!! waaaa xbaikkk..tp gmbo penghias mmg bombastikk hihiim following u :PJom singgah: Anak2 Buahku yang Comey!!

  3. fadhdeela January 8, 2011 at 9:51 am

    >hahaha tepat!! deela yg ke 200 jd follower kammu..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: