Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Video] Kegagalan dalam Amazing Race

>Korang nampak tak apa yang ada dalam gambar kat atas tu? Ok meh aku storyline sket. Sebenarnya awek kat atas tu tengah sertai acara amazing race. Biasa la kalau amazing race ni macam-macam task yang kena buat kan? So awek tu kena tembak sebuah patung kat depan menggunakan BUAH TEMBIKAI. Sebab tu nampak dia duk tarik sesuatu tu. (macam lastik burung jugak la)

Pastu nak tau apa yang jadi? Korang tengok video kat bawah ni sampai habis. Kesian giler dowh awek ni. Nasib baik tak KO terus. Tepat pada sasaran plak tu.

Nota Dahi: Bagi korang yang suka lastik burung, ayam mahupun kucing tu korang insaf la yerk. Mungkin perkara ni boleh terjadi kepada korang. Orang kata lastik makan tuan! Video ni pun best kalau layan.

9 responses to “>[Video] Kegagalan dalam Amazing Race

  1. ammboi January 7, 2011 at 4:33 am

    >mak aih…ada jugak cam ni kan…

  2. Tuan-Belog January 7, 2011 at 4:51 am

    >@ammboitu la…tak pernah diduga pn…

  3. Nur January 7, 2011 at 8:43 am

    >tengok episod nihkesian giler kot…adehla…

  4. Nur January 7, 2011 at 8:44 am

    >tengok episod nihkesian giler kot…adehla…

  5. Mohd Amirul January 7, 2011 at 5:12 pm

    >nasib baik buah tembikai kalau buah nyor mak aih..

  6. Imeldot January 8, 2011 at 3:23 pm

    >nak cakap..nasib buah tembikai, kalau buah durian?aiyoyo

  7. Tuan-Belog January 8, 2011 at 3:42 pm

    >@Imeldothakhak…xleh nk bayang la mcamana klu buah durian…

  8. amny.. January 8, 2011 at 6:17 pm

    >nseb baek laa xape2..aduuii..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: