Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>[Gambar] Apa bahayanya tandas duduk?

>Orait hari ni aku nak meneruskan lagi koleksi disturbing picture kat dalam blog ni. Sebelum ni aku ada tunjuk gambar mengenai “Dibaham Piranha“, “Mayat Dberi Makan Burung” dan “Kenduri Mayat“. Kali ni aku akan sajikan gambar yang cukup menarik dan berselera untuk korang.

Seperti yang kita sedia maklum, tandas duduk memang banyak digunakan pada hari ini terutamanya dikawasan bandar dan perumahan. Mungkin korang pun adalah pengguna tandas duduk bukan? Tapi tahukah korang risiko yang korang bakal hadapi kalau tidak menggunakan tandas duduk dengan betul?

Korang boleh tengok nanti gambar akibat daripada kesilapan menggunakan tandas duduk. Sebelum tu meh jawab survey kat bawah ni dulu ye. Mana yang paling best antara tandas duduk dan tandas cangkung? Hakhakhak…

Kisah daripada gambar dibawah: Model dalam gambar dibawah ni adalah seorang perempuan. Suka la korang kan??? Hakhakhak…Ok masa awek ni gunakan tandas duduk, beliau telah sengajakan diri mencangkung kat atas mangkuk tandas tu. Mungin akibat daripada berat awek tu tidak boleh ditampung oleh mangkuk tandas tadi, ianya telah terbelah dua lalu membelah sebahagian punggung awek tu. Korang faham kan? Hasilnya adalah seperti dalam gambar dibawah ni.



Sumber: Forum Kaskus

Nota Dahi: Ok aku post entry ni bukan saja-saja je. Anggapkan ni sebagai peringatan kepada korang yang menggunakan tandas duduk ni. Aku tahu ramai antara korang ni adalah pengguna tandas duduk. Dah nama pun tandas duduk buat apa nak cangkung lagi. Kalau nak lebih ‘kepuasan’ korang gunalah tandas cangkung! Hakhakhak…

49 responses to “>[Gambar] Apa bahayanya tandas duduk?

  1. deCrewz January 7, 2011 at 8:14 am

    >Aku x suka tandas duduk, x selesa nak melepas..wakakak..p/s: Kasi tutp la ckit gbr put*** tu.. ha3.

  2. laskar rainbow January 7, 2011 at 8:16 am

    >pelangi memang tak suka guna tandas duduk. alamak!!! takutnyeee tgk gambar semua tu…a'a seksi sangat tuuu^__^

  3. siti faridah harun (nama penuh tu) January 7, 2011 at 8:21 am

    >huh ! aku x suka tnds duduk,, geli terkena lembp2 kat peha bekas peha org,, yek !!

  4. PuanBee January 7, 2011 at 8:23 am

    >eii takut tengok gambo tuh!lagi pun tandas duduk nih kotor lah..rela tak g tandas kot! haa

  5. ammboi January 7, 2011 at 8:24 am

    >bila dah terdesak.. layan jela tandas mana-mana kan??? huhuhuhuhu…

  6. Tuan-Belog January 7, 2011 at 8:33 am

    >@deCrewzhaha…mls r nk edit2 ni….lgipun aku rasa kalau tgk bontot terbelah cmtu org xkn pndang lain dh…xtau r klu ad gk kn….haha…

  7. Siti Safiyyah January 7, 2011 at 8:45 am

    >errkkk seram tgk gambar tu..part gambar terus scroll laju2..hehe

  8. imZen January 7, 2011 at 9:10 am

    >takutnya…emm…kena hati2 lah..

  9. Kodet January 7, 2011 at 9:43 am

    >Seram2…. aku suka lg tndas cangkung lol… tp rumah aku xde tndas cangkung

  10. Shag January 7, 2011 at 9:45 am

    >Dah tahu dah mesti ada gambar tu. Sbb tu terus tekan 'end' kat keyboard :PTahu tak tahu tak? KFCM dan Elia KAHWIN ??!!

  11. Mawar_berduri January 7, 2011 at 9:49 am

    >aduyai, Ngeri lo …..huhu

  12. amilly'z January 7, 2011 at 9:57 am

    >emm. uwww. eyewwww !! speachless!

  13. Tuan-Belog January 7, 2011 at 10:01 am

    >@Kodethaha…tandas cangkung bru lawas lol…

  14. zetty January 7, 2011 at 10:05 am

    >takot!dah penah tgk b4 ni lect. tunjuk video psl pompuan tu t'belah punggung or peha dia coz dok mencangkung kat tandas duduk..doktor belek2 mcm nk putus dh..so, td trus pejam mata roll down cari tmpt komen, xberani tgk, scary!!:-/

  15. 'yAnA' Cute January 7, 2011 at 11:11 am

    >xsuke tandas duduk!!!xsuke…xsuke..xsuke…klau terpaksa je guna tandas duduk tu..kalau x tnds cangkung mnjdi pilihanku..wuwuwu..ngeri la pic tuh..smpai t'byg2 kt mna2..~~igauan tnds duduk~~

  16. hans January 7, 2011 at 11:11 am

    >benda nih dah lama dah ku tgoktandas tu dia buat tak betulagak bahaya laapa2pun dkt mana2 jenis tandas pun ku tak kisahjanji leh berakhehehheP/S : Hidup Nih Tak Habis – Habis Dengan Macam – Macam Isu

  17. Tuan-Belog January 7, 2011 at 11:27 am

    >@zettyowh…ada video ke psl ni?nnt la nk try cari…klu jumpa akan dipost dlm entry ni….

  18. si para para January 7, 2011 at 11:49 am

    >mak oiii sakitnya…aduhhh… rupa2nya magkok tandas pun bahaya jgk….

  19. budiawanhutasoit January 7, 2011 at 12:06 pm

    >wah…serem banget liat gambarnya..harus berhati-hati nih..

  20. Belalang Hijau January 7, 2011 at 12:26 pm

    >lebih selesa menggunakan tandas cangkung..best! lebih kepuasan…hahaha

  21. kahirie January 7, 2011 at 12:48 pm

    >mujur aku berak dalam semak…

  22. IEMA LUFIOO January 7, 2011 at 1:00 pm

    >ish! pas ni suh abah wat tandas cangkung lah! takutnye…

  23. Tuan-Belog January 7, 2011 at 1:43 pm

    >@Belalang Hijautndas cangkung mmg lebih kepuasan…haha…@kahiriepergghh..pengakuan berani ni der…haha..

  24. misyamissyou January 7, 2011 at 2:17 pm

    >argh!!! fobia guna tandas duduk..nape lah org cipta tandas duduk ni..aiyark! suka mangkuk tandas boleh? haha!

  25. ^baju kurung^ January 7, 2011 at 3:16 pm

    >aa… xleh tgk gmba 2 lbih drp 3 saat. scary! baek tndas cangkung jela, hoho..

  26. chuu January 7, 2011 at 3:18 pm

    >aiyarkk., kenape tu,>.<x sempat bace tros scroll laju.,ngeriii @__@

  27. Seri Bahasa January 7, 2011 at 3:27 pm

    >kesian la kat awek tu..

  28. Carl a.k.a Amer January 8, 2011 at 12:35 am

    >aduyai sakit nye..tp leh tau tak that gurl masuk hospital mana?nk p melawat🙂

  29. tulips etu chinta.. January 8, 2011 at 4:00 am

    >eeee…pesal ltak pic cmtu..err..seram laaa!

  30. ..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. January 8, 2011 at 4:31 am

    >keciannyer….ngeri la. mau x lalu nak makan sat lagi.

  31. eily farhana January 8, 2011 at 6:24 am

    >aaa… ngerinya gambar ni..

  32. ♥ LULU ♥ January 8, 2011 at 12:02 pm

    >ish…takutnyeerm..bahaya betol eksampai boleh terbelah dua tandas tu!

  33. ameer January 9, 2011 at 9:38 am

    >uishkk..terbelah beb..gler r..aku mmg tak suke tandas duduk..geli~

  34. Pangkah Bulat January 10, 2011 at 6:47 am

    >perghh.. ngerinya..Just blogwalking from PangkahBulat!!!Jom layan entry terbaru!!!http://pangkahbulat.blogspot.com/

  35. cik nur January 14, 2011 at 8:56 am

    >gila seram terbelah-belah menakukan btol ish

  36. Tuan-Belog January 14, 2011 at 11:43 am

    >@cik nurhehe…tu la akibatnya guna tndas duduk cara yg salah…

  37. nUmara... January 15, 2011 at 2:04 pm

    >huwaaarrgghhh!!! scary giler.. xsanggup den menengoknye..

  38. Anonymous January 27, 2011 at 7:04 pm

    >Terima kasih untuk blog yang menarik

  39. Anonymous January 30, 2011 at 10:38 pm

    >Dzieki za ciekawe informacje

  40. syafiqsulaiman February 1, 2011 at 4:12 pm

    >aku pon x ske tandas duduk..!geli weyhh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: