Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Keputusan penuh Liga Perdana Inggeris 6-1-2011

>Kesian betul aku tengok Chelsea dan Liverpool sekarang ni asyik kalah je memanjang. Apakah Drogba dan Torres sudah tidak berbisa seperti dulu? Hakhakhak…Apa-apa pun Man United tetap on top of the table. Sape-sape fans Man United angkat kaki sket nak tengok? Hahah…
Berikut adalah keputusan penuh perlawanan yang berlangsung pagi tadi dan juga semalam.


“Standing dalam table ni masih BELUM diupdate selepas perlawanan sebentar tadi”

http://www.footytube.com/v/NjkzNjc=

Tags: Liga Perdana Inggeris, keputusan penuh Liga Perdana Inggeris, pasukan Liga Perdana Inggeris, highlight penuh Liga Perdana Inggeris, tengok Liga Perdana Inggeris online, kedudukan pasukan dalam Liga Perdana Inggeris, keputusan terbaru Liga Perdana Inggeris, blog Liga Perdana Inggeris, tengok epl, epl 2010 2011, manchester united Liga Perdana Inggeris, arsenal Liga Perdana Inggeris, chelsea Liga Perdana Inggeris, manchester city Liga Perdana Inggeris, liverpool Liga Perdana Inggeris, tottenham hotspurs Liga Perdana Inggeris, newcastle united Liga Perdana Inggeris, biodata pasukan Liga Perdana Inggeris, jadual perlawanan Liga Perdana Inggeris, Liga Perdana Inggeris fantasy football facebook

One response to “>Keputusan penuh Liga Perdana Inggeris 6-1-2011

  1. Ezzat January 6, 2011 at 5:12 pm

    >hahaha…paling dekat pon Arsenal…kite tgk kkg guane citer jadi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: