Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Justin Bieber sukar tidur pada waktu malam

>NEW YORK: Ketika ramai remaja perempuan bermimpi tentang Justin Bieber, penyanyi sensasi itu menghadapi masalah untuk tidur. (anda salah sorang ke?)

Remaja berusia 16 tahun itu memberitahu majalah Vanity Fair ada kala dia menghadapi masalah imsonia. Bieber berkata mindanya ligat berfikir pada waktu malam dan ia berlaku kerana dia mula memikirkan perkara yang tidak sempat difikirkan pada waktu siang seperti keluarganya dan Tuhan. Bieber berkata, dia tidak mempunyai banyak masa untuk memikirkan perkara penting ini kerana dia sibuk dengan hal lain pada waktu siang.

Album Bieber ‘My World 2.0’ yang mencapai jualan multi-platinum meraih kategori album pop terbaik dalam Anugerah Grammy. Penyanyi itu turut memenangi anugerah artis baru terbaik.

Majalah Vanity Fair keluaran Februari akan berada di pasaran pada 6 Januari di New York dan Los Angeles dan 11 Januari di seluruh Amerika Syarikat. – Agensi

Sumber: Harian Metro

Nota Dahi: Dah berapa kali aku cakap kat Justin Bieber ni, “kalau nak bukak blog aku tu tima pagi ngan petang je”. Ni time waktu malam gak dia duk baca blog aku ni. Sekali tengok la dah tak boleh nak tido malam dah. Psssttt…Kalau korang nak tahu Justin Bieber suka sangat main game kat blog aku ni. Jangan jeles..hakhakhak..

p/s: AKu hadiahkan 2 ketul lagu Justin Bieber untuk korang yang sudi melawat blog aku ni. Terimalah:
http://www.4shared.com/embed/452734710/9fe514aa
“Justin Bieber ft Ludacris – Baby”

http://www.4shared.com/embed/452734599/2d64f268
“Justin Bieber – One Time”

3 responses to “>Justin Bieber sukar tidur pada waktu malam

  1. ♥ LULU ♥ January 5, 2011 at 5:55 am

    >suka sgt justin bieber!!!!hehehehesuke!suke!

  2. Tuan-Belog January 5, 2011 at 6:26 am

    >@♥ LULU ♥muka i cam justin bieber gk…jgn jeles….hakhakhak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: