Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Bayi lahir pukul 11.11 pagi pada 1.1.2011

>BURTON – Seorang ibu, Kacey Gretton, (gambar diatas) melahirkan bayi perempuan pada pukul 11.11 pagi pada 1.1.2011 di hospital Queen’s di sini, lapor sebuah akhbar semalam.

Kacey berkata, dia dan ibunya menganggap tarikh kelahirkan anaknya yang seberat 3.76 kilogram itu merupakan satu detik yang indah.

Menurutnya, anak yang diberi nama Rose itu menangis kuat semasa dia dilahirkan.

Suami Kacey, Neil Gretton, 31, yang bekerja sebagai seorang pereka grafik menyatakan bahawa Rose merupakan anak pertama mereka.

Kacey, 24, terpaksa menjalani pembedahan untuk melahirkan anak itu selepas dia dimasukkan ke hospital tersebut selama tiga hari.

“Saya berharap, Rose akan menjadi seorang bayi yang bertuah,” kata Neil. – Agensi

Nota Dahi: Ada blogger kat sini yang dapat baby tahun baru tak? Perkenalkan diri sket…hehe…

4 responses to “>Bayi lahir pukul 11.11 pagi pada 1.1.2011

  1. PuanBee January 5, 2011 at 7:14 am

    >bertuah nih..kalau lah nk bertuah haa

  2. one2paii January 5, 2011 at 8:53 am

    >angka yang menarik betul..pandai betul mak die estimated time nak kuarkan baby die..haha

  3. Tuan-Belog January 5, 2011 at 9:47 pm

    >haha…tu la psl….xtjejas pn 1 saat tu…

  4. lalilo January 11, 2011 at 6:01 am

    >kite tengok plak sape yg lhr pkul 12.12, tarikh 12.12.12…hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: