Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Jom main game – Sudoku

>Ok untuk ruangan ruangan ni aku nak ajak korang lepak maen sudoku plak. Aku bukan reti sangat nak maen sudoku ni. Maklum la otak bukan geliga sangat kan. Jom ramai-ramai layan sudoku ni. InsyaAllah pasni banyak lagi aku letak game dalam segmen ni.

http://www.fupa.com/games/sudoku.swf

5 responses to “>Jom main game – Sudoku

  1. blog-tips-kurus January 2, 2011 at 3:24 pm

    >macam ada 'kimia' la..saye tengah cari sejarah sudoku ni:)

  2. aku yang manis^_^ January 2, 2011 at 4:05 pm

    >aisehhh…dlm draft kat blog kite dh byk buat pasal sudoku..hehe..tuan belog dh kuar dulu…hik3..takpe2..nk join sekali..😉

  3. Tuan-Belog January 3, 2011 at 6:19 am

    >@blog-tips-kurushaha…fizik pn ad gk sket2 ni….

  4. Tuan-Belog January 3, 2011 at 6:20 am

    >@aku yang manis^_^haha…tu la awk lmbt sgt…skali sy potong dlu….dh kurang manis dh la jadinye….

  5. kak dila January 14, 2011 at 5:07 am

    >ni yang best nih….boleh jadi kawan sudoku….akak pun tengah giler sudoku….suka sudoku macam makan nasik…..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: