Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Jom main game – Crash Down

>Game ni senang je nak main. Kompom boleh hilangkan tension korang blogwalking tu. Korang hanya perlu klik sekurang-kurangnya 3 biji blog yang sama warna. Kalau masih tak faham lagi apa kata korang try dulu mana tahu boleh ketagih kan. Hakhakhak…

http://www.miniclip.com/swfcontent/freegames/loader.swf?url=crashdown_HS.swf&name=Crashdown&icon=%2Fimages%2Ficons%2Fcrashdownmedicon.jpg&w=495&h=495

Nota Dahi: Kalau loading agak perlahan tu korang paham-paham je la yerk. Korang penat-penat main game mesti nak hadiah kan? Apa kata korang cuba game ni pulak. Mata tertinggi sehingga tarikh tutup minggu depan akan diberi hadiah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: