Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Jom main game bersama wowberita Siri 1

>OK bersempena sambutan tahun baru 2011 ni, aku nak memperkenalkan satu lagi segmen menarik dalam blog wowberita iaitu game. Aku tau kenbanyakan korang ni memang suka bermain game kan. Jadi apa kata korang layan game ni. Mata tertinggi akan dapat hadiah tau!

Syarat yang aku tetapkan memang mudah.

1. Korang main game ni sampai lebam. Game ni amek masa sket nak loading. So korang paham-paham je la eh.
2. Korang bebas nak main berapa pulus kali pun. Janji bila korang rasa point korang tu dah sangat tinggi, korang cepat-cepat print screen point tu. Macam gambar kat bawah ni.
3. Korang buatkan satu entry kat blog korang dan postkan point tertinggi yang korang print screen. Pastikan korang linkkan kepada post ni ok.
4. Jangan lupa post link korang tu kat ruangan komen dibawah.
5. Game ni akan aku buat setiap seminggu sekali.
6. Untuk siri 1 ni, tarikh tamat pada Ahad depan iaitu 9/1/2011 Jam 12 tengah malam.
7. Mata tertinggi akan mendapat Topup RM10 dari aku.

Nak join ke tak? Bukan susah pon. Hakhakhak…

“Ni adalah mata tertinggi yang aku dapat. Kalau berani cuba r lawan.”

http://www.miniclip.com/games/monkey-kick-off/en/webgame.php

Sahut cabaran sekarang. Mungkin korang yang akan menang!

Senarai peserta yang BERANI. Korang ada beran ke?
1. Journey of Youth
2. Ezzat
3. Adib
4. d.A.o.U.z
5. Alyps

Keputusan telahpun diumumkan. Klik sini.

19 responses to “>Jom main game bersama wowberita Siri 1

  1. Tuan-Belog January 2, 2011 at 5:55 am

    >cpt2 sape lg bleh lwn 3706? hakhakhak…

  2. Journey of Youth January 2, 2011 at 6:40 am

    >Wahai tuan belog aku dh berjaya mengatasi mata mu…hahahhttp://jyouth88.blogspot.com/2011/01/gempur-game-bersama-wowberiitacomanda.html

  3. Tuan-Belog January 2, 2011 at 6:48 am

    >@Journey of Youthcilakaks…mkn asap aku….hahah…well done bro…kite tnggu peserta laen plak…

  4. adib January 2, 2011 at 8:30 am

    >mata aku 4288…tp ak x ngaku klh..haha

  5. Tuan-Belog January 2, 2011 at 8:50 am

    >4417 dah…ada sape2 berani lwn ag?kahkahkah…

  6. Ezzat January 2, 2011 at 8:53 am

    >banyok nie je bro…hahahahttp://saingsaing.blogspot.com/2011/01/jom-bertanding-game-di-blog-berita.html

  7. kayuburuk January 2, 2011 at 11:11 am

    >tuan belog..aku pon da lebihh…hahahha…http://brokeng2m.blogspot.com..

  8. kayuburuk January 2, 2011 at 11:11 am

    >tuan belog..aku pon da lebihh…hahahha…http://brokeng2m.blogspot.com..

  9. Tuan-Belog January 2, 2011 at 11:18 am

    >dpt tinggi dr point aku bukan bermkna korang menang yerk…jwpan akan dikumpul sehingga ahad depan…sape point pling tinggi dia layak dpt topup RM10 tu….hehe…

  10. Journey of Youth January 2, 2011 at 12:20 pm

    >tuan belog, aku dah wat rekod baru lak iaitu 4842.ada berani?hahahttp://jyouth88.blogspot.com/2011/01/gempur-game-bersama-wowberiitacomanda.html

  11. Kodet January 2, 2011 at 1:59 pm

    >mcm2 segmen skrang ni… nnti klu ada msa bnyk aku join..skang pkai kom org…Entri Berkaitan :Aku bengang dengan Tesco

  12. cik wanie in da house January 2, 2011 at 3:23 pm

    >kayuburuk:nok jgok ko topup rm10?leh guna ko di mesir?hehe~

  13. Alyps January 3, 2011 at 9:45 am

    >ape laa..edit je la score tu pkai photoshop.. ape susah ?cadangan: sediakan skali link Replay sbgai bukti.. heee~

  14. Alyps January 5, 2011 at 2:58 pm

    >Tuan Belog, izinkan patik menyertai competition ini.. hehehttp://slumbersempoisteady.blogspot.com/2011/01/tendang-dan-menang.html

  15. Tuan-Belog January 6, 2011 at 5:07 am

    >tnekiu utk sape2 yg join…..5 org je ni….haha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: