Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Selebriti siar gambar parti separuh bogel

>LONDON – Bintang siri realiti popular di Britain, Sam Faiers menyambut hari lahirnya yang ke-20 baru-baru ini dengan mengadakan parti separuh bogel dan menyiarkan gambar-gambarnya di Twitter, lapor sebuah akhbar semalam.

Faiers merupakan bintang siri realiti The Only Way Is Essex menyorot kehidupan lima orang dewasa di daerah Essex, timur England.

“Parti cat gelap akan dimulakan!! gadis-gadis bogel di mana-mana! sambutan hari jadi saya akan bertukar menjadi parti yang meriah,” katanya di akaun Twitter miliknya .

Faiers kemudian menyiarkan gambarnya berada di tengah-tengah sekumpulan gadis yang cuma memakai seluar dalam bagi menutup bahagian sulit mereka.

Acara liar itu dikenali sebagai Parti Cat Gelap kerana mereka akan menyemburkan cat gelap pada tubuh rakan-rakan lain supaya kulit mereka berwarna coklat seperti selepas berjemur.

Sebelum muncul dalam siri realiti itu, Faiers merupakan model popular untuk sebuah majalah lucah. – Agensi

Sumber: Kosmo

Nota Dahi: Amboi korang! Sebut pasal bogel cepat je view page ni eh…hakhakhak…Tak kisahlah diorang tu bukan Islam pun. Tapi bagaimana pulak dengan anak-anak gadis kat Malaysia ni terutama yang beragama Islam. Lagi-lagi time sambut tahun baru malam tadi? Fikir-fikirkanlah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: