Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Safee Sali main bola pakai teropong?

>Ok aku ada satu lagi video untuk korang hilangkan tension dimalam yang agak buta ni. Sebenarnya tajuk kat atas tu saja je nak bagi gempak. Nampaknya hari ni dah kurang berita pasal Safee Sali mahupun Khairul Fahmi Che Mat. Tapi aku masih gak nak cerita pasal bolasepak.

Apa yang menariknya dalam video ni, orang-orang Jepun ni main bola sambil pakai teropong! Korang bayangkanlah macama mana kala melihat guna teropong ni. Bola yang 10 meter kat depan pun nampak macam ada depan kaki je. Terguling-guling aku masa first time layan video ni.

Nota Dahi: Video ni sangat berkesan kalau korang layan bersama member-member korang. Kalau nak try pun boleh. Tapi jangan lupa ambik video sekali ye. Hakhakhak…

One response to “>Safee Sali main bola pakai teropong?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: