Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Soalan dan jawapan sengal sempena Tahun Baru 2011

>Selamat menyambut Tahun Baru 2011 buat semua warga blog wow!Berita yang mengenali diri ini mahupun yang tidak mengenali. Apa yang pasti tenggiling belaan aku pasti suka kalau korang sudi baca post aku ni. Post ni bersempena dengan tahun baru yang baru saja kita langkah seterusnya meninggalkan tahun 2010 yang telah berlalu pergi. Berikut adalah beberapa soalan sengal yang biasa ditanya ketika menyambut tahun baru.

1. Apakah azam tahun baru anda?
wow!Berita: Saya berazam untuk menyempurnakan azam-azam pada tahun sebelumnya.

2. Dimanakah anda sambut tahun baru 2011?
wow!Berita: Dimana adanya saya disitulah saya sambut.

3. Berapakah umur anda ketika masuk tahun baru 2011?
wow!Berita: Sekarang umur saya sudahpun mencapai umur yang sepatutnya saya sudah capai.

4. Berapa orangkah yang sudah wish Selamat Tahun Baru kepada anda?
wow!Berita: Jika awak wish sekarang maka awaklah orang yang pertama.

5. Adakah anda akan berkahwin pada tahun baru 2011 ni?
wow!Berita: Kalau tok kadi sudi nak nikahkan saya. Why not?

6. Adakah anda mahukan hadiah sempena tahun baru 2011?
wow!Berita: Korang baca ni pun dah dikira sebagai hadiah bagi saya.

7. Sehingga akhir tahun 2010, berapa pasang kasut sudah anda pakai?
wow!Berita: Mmmmm…saya hanya pakai selipar.

8. Apakah permintaan anda sempena tahun baru 2011?
wow!Berita: Semoga tenggiling belaan saya mendapat pesangan yang ideal suatu masa nanti.

9. Adakah anda rasa semua jawapan anda ni masuk akal?
wow!Berita: Buat apa nak masukkan jawapan dalam akal, cukuplah saya post kat sini.

10. Ok soalan terakhir. Bolehkah saya berhenti tanya soalan sekarang?
wow!Berita: Saya tak suruhpun awak tanya semua ni.

Nota Dahi: Hasil karya asli wow!Berita tulisan sepenuhnya oleh wow!Berita. Sebenarnya aku tak tahu nak tulis apa dah sempena tahun baru ni. Ni je yang mampu aku lakukan. Selamat Tahun Baru 2011 guys. Lap U All! (amek tisu lap muka masing-masing). Hakhakhak…

8 responses to “>Soalan dan jawapan sengal sempena Tahun Baru 2011

  1. aku yang manis^_^ December 31, 2010 at 4:32 pm

    >nice!!! heheselamat tahun baru tuan-belog!!!

  2. Tuan-Belog December 31, 2010 at 4:43 pm

    >@aku yang manis^_^selamat tahun baru gak awk yg manis..semoga azam tahun baru menjadi kenyataan…

  3. SoutulMujahid December 31, 2010 at 5:52 pm

    >huhu.. x boleh blah je jawapan dia… aku dah baca ni… dah bagi hadiah kat ko. hehe

  4. aNiS tHe BumbleBee December 31, 2010 at 5:53 pm

    >selamat tahun baru…haah,ni dah baca dah..kira hadiah tahun baru ko lah ye…mueheheh

  5. Tuan-Belog December 31, 2010 at 5:58 pm

    >@SoutulMujahid @aNiS tHe BumbleBeehakhak…mekaceh byk la yerk..hadiah ckup brmakna sempena tahun baru…

  6. nUmara... December 31, 2010 at 6:14 pm

    >mcm nk lumur cekelat je kat muke tuan belog.. kih kih kih.. :phappy new year.. wishing u happy & prosperous new yr and may ur 2011's wishes come true!!!šŸ™‚

  7. Tuan-Belog December 31, 2010 at 6:26 pm

    >@nUmara…hakhak…tak baek wat camtu…sy dah la blom kawin lagi ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: