Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Tutorial Download mp3/software/movie Percuma

>Segmen ni aku terbitkan untuk cerita sikit-sikit ilmu yang aku ada. Oleh kerana aku ni kaki download, hari ni aku nak ajar korang macaman nak download lagu/mp3, software, movie dan apa-apa aja yang sumenye FREE. Klu korang kata aku tipu aku akan bagi korang kentut depan muka aku, tapi klu aku betol maknanya korang la akan makan kentut aku. Kahkahkah…ada beran?

OK aku tak akan ajar pun korang download kat mana website tapi pak cik google boleh membantu. Korang bukak je google.

Kat kotak search tu korang type macam ni:

site:mediafire.com lagu pilihan korang/artis

site:mediafire.com tajuk movie pilihan korang

site:mediafire.com nama software yang korang nak cari

(tulisan berwarna merah tu wajib letak kat kotak search ye)
Pastu korang klik je search. Then akan keluar macam kat gambar bawah ni:

Katakan korang nak download lagu Isabela tu. Korang klik je situ sampai keluar website untuk download. Tengok kat bawah ni. Akhir sekali korang klik je la “Click here to start download..


Nota Dahi: Aku tak ajar korang download menda mengarut-ngarut ok! Sebarang penyalahgunaan tutorial ni akan aku laporkan kat balai pengawal sekolah lama aku. Wakakaka…share2 la yerk. Aku tahu ramai lagi yang tak tahu terutama awik-awik cumil yang ada kat sini…

Sebagai hadiah aku nak bagi korang download lagu banyak-banyak ni. Tapi yang belum sunat tu tak leh buke tau!
Anda dah 18 tahun? Klik sini

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: