Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Tutorial dapatkan $1000 sehari dari Google Adsense

>Korang mesti tak percaya kan dengan pendapatan yang aku dapat dengan Google Adsense kat atas tu? $1160 dalam sehari tu beb. Bukan calang-calang orang boleh dapat tu. Ok tanpa membuang masa aku nak kongsi sedikit rahsia macamana nak nak dapatkan lebih $1000 dalam sehari. Teknik ini boleh juga diguna pakai untuk iklan Nuffnang korang. Apa yang pasti gambar diatas BUKAN photoshop!

Sebenarnya tak ada teknik rahsia pun. Aku hanya gunakan code kat bawah ni je:

javascript:document.body.contentEditable='true'; document.designMode='on'; void 0

Ok macaman nak buat? Korang copy code kat atas tu (pastikan korang dah buka webpage yang korang nak edit), then korang paste je kat kotak letak URL tu (bahagian yg ada http:// tu la). Pastu secara otometik korang boleh edit page tu. Trick ni memang menarik kalau nak cuba.

Nilai kat dalam gambar diatas tu hanya dusta semata-mata. Kahkahkah…Nuffnang pun aku boleh dapat RM1660??? Hahaha…

14 responses to “>Tutorial dapatkan $1000 sehari dari Google Adsense

  1. Faizal Fredley December 29, 2010 at 2:29 pm

    >ceh…ko ni..bikin gempak jer..hahahh

  2. Tuan-Belog December 29, 2010 at 2:34 pm

    >@Faizal Fredleyhaha….mcm best plak share mnde ni…

  3. bella luna December 29, 2010 at 3:00 pm

    >erm x pahamla.. awk bole tunjuk step by syep.. tunjuk contoh bergambar

  4. Tuan-Belog December 29, 2010 at 3:07 pm

    >@bella lunahaha…tu hanyalah trick semata-mata…bkn btol pn…awk copy je code kaler merah tu..then letak kat tmpt url kt firefox tu…pastu tkn enter…then bleh la nk edit page tu…

  5. Melati December 29, 2010 at 3:18 pm

    >owhhh heeehee maknanya palsu jea la ni yea? heheee smart =))

  6. ammboi.blogspot January 11, 2011 at 8:44 am

    >ceh..bulat2 aku percaya td..baru ker nak mintak belanja…

  7. Dawa January 27, 2011 at 12:09 am

    >ada gk ye trick macamni? huhu

  8. Myvitrd February 1, 2011 at 4:18 am

    >hehehe.. semua tertipu..mana ada cara mudah nak dapat duit sebenarnya tanpa usaha..apa pon trik ni memang best.. ko boleh edit amout nuffnang kau berjuta2.. hehehe

  9. Tuan-Belog February 1, 2011 at 5:12 am

    >@ammboi.blogspothaha…bro ko nye nuff dh byk kn…haha…

  10. Tuan-Belog February 1, 2011 at 5:13 am

    >@Miecyberhaha…try la…bleh la nk bngge sket…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: