Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Wow! Kesan Gurls yang pakai Legging

>Selepas entry “Liyana Jasmay suka pakai legging” hari tu dapat pageview yang tertinggi setakat ni, aku nak meneruskan lagi cerita pasal legging ni. Kat bahagian bawah nanti korang tengok la sendiri apa akan jadi klu korang pakai legging jugak. Hakhakhak…

“Jagalah ke-malu-an korang sebelum diri korang sendiri dimalukan”. Betul ke ayat aku ni? Hehe…apa yang aku maksudkan ialah jaga aurat korang tu sebaiknya sebelum gambar korang pakai sexy dah tersebar kat internet. Macam gambar kat atas tu la. Bukan untuk mengaibkan sesiapa tapi sebagai pengajaran bersama. Macam bagi ceramah lak aku ni kan? Kehkehkeh.

“Korang bangga sangat ke dapat tunjuk bont-gol korang tu?”

“Jangan tengok lama-lama gambar ni nanti cepat penin. Hahaha…sape artis ni eh? Korang google la sendiri ok.”

“Korang nampak kan apa yang aku tak nampak? Ish3 tak ada ke-malu-an langsung!”

Nota Dahi: Kenapala awik-awik ni suka sangat nak tunjuk dia punya bonjol2 tu eh? Awik-awik cun kat luar tu tulun jawab sket.

13 responses to “>Wow! Kesan Gurls yang pakai Legging

  1. aku yang manis^_^ December 28, 2010 at 5:31 am

    >erkk…malunye pulak aku tgk…tutup mata!! ^^

  2. Tuan-Belog December 28, 2010 at 5:39 am

    >@aku yang manis^_^hakhak…xpe…amek pengajaran je…

  3. ♥ LULU ♥ December 28, 2010 at 2:27 pm

    >OMG! erm..teruk betul la gmbr2 tu..saya pon jadi malu tauanyway thnks sbb inform kat lulu tntang entry ni…nnt nak try google gak la…

  4. nenek moden January 5, 2011 at 5:09 am

    >ishk3..bakpe teruk sgt..memalukn kaum wanita..nauzubillah.

  5. saljihitam January 5, 2011 at 9:04 am

    >ai, pandai tuan punye belog carik gambor gambor ni yee. cekap betul buat keje. misteri neh.

  6. Tuan-Belog January 5, 2011 at 9:06 am

    >@saljihitambese la tu der….mesra cekap dan betul…haha…

  7. Imeldot January 7, 2011 at 2:32 pm

    >omaigod..nasib xpenah beli legging..

  8. Tuan-Belog January 7, 2011 at 2:33 pm

    >@Imeldothehe…bgus la klu mcm tu…

  9. jiwajiwangku January 8, 2011 at 5:56 am

    >erkkkk.. susah nk ckp.. huhu

  10. Sam Posmen January 11, 2011 at 1:02 pm

    >wow! jom layan dulu. free show. haha

  11. Siti Safiyyah January 18, 2011 at 2:20 am

    >giler ah kalau saya nak pakai legging..heh mau kene kejar dengan parang gamaknye tu..huhu

  12. F@UZEE January 26, 2011 at 11:20 am

    >adoi hai!!! kalau boleh lurah atas bawah nk tayg… sakit mata tengok.justfauzee.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: