Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Exchange Banner dengan wow!Berita

>Ruangan ni khas untuk blogger yang ingin bertukar banner veliau dengan banner wow!berita. Sapa-sapa yang minat nak curi banner aku ni copy la code kat bawah tu yerk. Apa yang pasti aku tak saman korang klu korang curi banner aku tu. Aku halalkan je…kehkehkeh…Jangan lupas tinggalkan link korang skali pas dah curi banner aku tu yerk.

bukan sekadar berita

Alang-alang korang dah exchange banner tu, apa kata korang join sekali “Projek Blogwalking” Siri 1 aku ni. Dengan projek ni senang sket aku nak blogwalking kat blog korang. Kalau ada entry menarik akan aku komen-kentut sekali kat entry tu ok.

———————————————————————————-

download free mp3 blog kentang panas blog ammboi blog aried blog gombakmali blog faizalfredley blog cik lulu blog belalang hijau perisik blog afiqbukhari blog suarapeople sepet itu kacak sembang kosong aming story http://swfbiz.webs.com/suffer8zine.swf syafz magz borakkosong buaya darat

20 responses to “>Exchange Banner dengan wow!Berita

  1. Ezzat December 28, 2010 at 4:24 pm

    >banner exchange yaaaa…take mine…heee

  2. Faizal Fredley December 30, 2010 at 12:20 pm

    >bro dah settel…try tgk sat…

  3. ♥ LULU ♥ December 30, 2010 at 1:13 pm

    >hye tuan belog..lulu dah amik banner kamu!hehe..jom exchange~

  4. Tuan-Belog December 30, 2010 at 1:33 pm

    >@Faizal Fredleyorait setel bro…@♥ LULU ♥dh setel dh cik lulu…

  5. Belalang Hijau December 30, 2010 at 3:35 pm

    >dah bawa banner kamu ke bawah tanah…hahaha

  6. Afiq Bukhari December 30, 2010 at 4:17 pm

    >ok dah exchange hehe😀

  7. Abang Suara December 30, 2010 at 4:51 pm

    >insyallah nnt suarapeople letak jugak..skrg xsempat..line internet slow sangat..maaf..lewat pagi nnt kita masukkan banner tu

  8. hans January 1, 2011 at 4:03 am

    >wahbanyak dah banner yang exchange nihselamat tahun barumoga tahun ini lebih baik dari tahun lepasP/S : Lepak Dengan Kawan – Kawanku Sempena Tahun Baru

  9. Tuan-Belog January 1, 2011 at 6:21 am

    >@hansklu nk exchange banner cakap je…kompom aku tak kenakan bayaran…hakhak…

  10. aming January 5, 2011 at 3:08 am

    >jom exchange banner..da letak banner blog ni :)thx..

  11. SyafzMagz (Yen) January 30, 2011 at 4:52 am

    >sy dah curi banner wowberita kat blog…🙂http://syafzmagz.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: