Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Betul ke Mr Nakal nak review blog aku?

>Nampaknya Mr Nakal dah mula tunjukkan kenakalan veliau dikancah blogging ni. Dengar cerita dulu dia suka datang blog orang je dan tinggalkan kentut veliau ciket. Tu pun kadang-kadang je ada. Sekarang ni dia dah pandai nak review blog orang pulak dah. Jadi aku pun apa lagi, aku terpaksa jugak la akur dengan kenakalan Mr Nakal tu. So aku buat la satu entry khas untuk Mr Nakal.

Kalau korang nak rasa kenakalan Mr Nakal korang klik je sini. Aku yakin tak kena bayar punya. Hakhak…Memandangkan blog aku ni tak sampai pun seminggu lagi (tarikh aku wat blog ada kat bawah sekali), so aku try jugak cuba nasib kot-kot blog buruk aku ni di’riviyu’ oleh Mr Nakal. Aku nak tau jugak macamana pandangan orang tentang blog buruk aku ni. Hensem ke tak. Wangi ke busuk. Sexy ke tak. Hahaha…

Aku malas letak syarat-syarat nak kena ‘riviyu’ kat sini sebab aku nak korang baca sendiri kat blog Mr Nakal tu. Jangan malas nak klik ye!

Nota Dahi: Salam kemaafan ye Mr Nakal kalau terkasarnya bahasa aku tadi. Kehkehkeh…(dengan penuh harapan minta di’riviyu’)

10 responses to “>Betul ke Mr Nakal nak review blog aku?

  1. aku yang manis^_^ December 28, 2010 at 1:10 pm

    >ooo gitu kisahnya…hekhekhek…blog ni sexy la…transparent..mcm pki legging tu..uish3…. ;Pjgn nangis..jom mkn!!!

  2. Tuan-Belog December 28, 2010 at 1:17 pm

    >@aku yang manis^_^haha…xpe transparent pn xla nmpk spender kn…ngeh3…mkn3…

  3. aku yang manis^_^ December 28, 2010 at 1:33 pm

    >@Tuan-Belogsesekali biar kasi nmpk spender..wahhh mesti ramai org mari…hekhekhek

  4. !!!_Mr Nakal_!!! December 28, 2010 at 2:16 pm

    >hahahahaha~~hang tunggu~~sediakan mental hang..hakhakhak

  5. zuar December 28, 2010 at 3:07 pm

    >kentut mr nakal busuk tak?keh3

  6. Faizal Fredley December 28, 2010 at 3:56 pm

    >biar betol x sampai seminggu blog ko ni??

  7. Tuan-Belog December 28, 2010 at 5:04 pm

    >@zuarxsempat nk cam bau die dowh…die dtg timbul kjp2 je..pastu lesap blk…hakhak…@Faizal Fredleyaah btol la tu…tgk la post pertama aku tarikh bile…hehe…newbie lg ni…

  8. ikeen December 28, 2010 at 5:31 pm

    >notty mmg sgt notty..aih..

  9. Tuan-Belog December 28, 2010 at 5:55 pm

    >@ikeensape yg noty?Mr Nakal ke ikeen?haha,…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: