Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Projek Blogwalking Siri 1

>Selamat malam kat sume pelawat yang mungkin dah tertidur kat blog aku ni sebab letih sangat kot blogrunning.Hakhak…Ok memandangkan follower aku dan hampir 50 (dalam masa 2 hari) , jadi makin susah aku nak track blog tiap sorang tu sebab follower tu hanya tunjuk profile je. Satu keje plak aku nak klik satu-satu then ada plak blogger yang tak display blog diorang.

Jadi memang susah la aku nak blog running kat blog korang. So, petang tadi time aku bagi harimau peliharaan aku makan biskut tiger datang gak la satu idea macamana aku nak blogwalking dengan cara yang lebih berkesan dan sistematik. Sebenarnya idea ni dicetuskan oleh Yiedpozi. Bila fikir-fikir balik memang boleh pakai gak.

So apa yang aku harapkan korang yang dah melawat blog aku ni, dan ada sesuku-sikit yang komen boleh la drop url blog korang. Nanti senang aku nak blogwalking kat blog korang. Apa yang pasti kalau ada cerita menarik kat blog korang ada la aku wat menyibuk kat situ yerk. Hakhakhak…

Aku ada gak tengok orang pakai “Mister Linky’s Magical Widgets” ni tapi bagi aku blogger yang tinggalkan link kat situ cuma datang sekali then blah terus tanpa tinggalkan bau kentut beliau. So aku reject la widget tu.

So bagi korang yang nak merasa angin kentut aku sampai kat blog korang tu sila la drop url blog korang yerk. Jangan lupa jadi polow aku jugak yerk. Untuk next entry pasal “Projek Blogwalking” ni aku akan listkan 20 blogger yang terawal drop url kat sini. So sape-sape yang nak backlink tu berebut la yerk. Tapi AWAS! jangan tolak-menolak yerk nanti cedera aku tak nak tanggung. Kehkehkeh…


Siri 1 telahpun tamat. Sila klik untuk lihat Siri 2 pulak.

32 responses to “>Projek Blogwalking Siri 1

  1. Belalang Hijau December 27, 2010 at 6:56 pm

    >orait…belalang supporthttp://www.suarabawahtanah.com/

  2. blog-tips-kurus December 28, 2010 at 3:49 am

    >eeeiiii.. saye x nak bau kentut anda!#bile bole tuai anggur tu? hihi..http://blog-tips-kurus.blogspot.com

  3. Tuan-Belog December 28, 2010 at 4:17 am

    >@blog-tips-kurushaha…klu kentut wangi kompom ada keinginan gk kn?mmm…anggur yg mane tu eh?yg purple ke yg hijau?

  4. taqie December 28, 2010 at 6:09 am

    >tq for reminding me.. n tq gak sbb follow ;)ni my url :=Cik Taqie=http://mis-oggy.blogspot.com

  5. Afiq Bukhari December 28, 2010 at 6:12 am

    >okeh aku join :Dhttp://www.afiqbukhari.com/

  6. Burp December 28, 2010 at 6:15 am

    >cambest jer nih bro! hahaha! ak join dlu! :Dhttp://gombakmali.blogspot.com/

  7. Ellen December 28, 2010 at 6:43 am

    >akak ellen pun nak support gak..http://www.mummynemo.comsemoga semakin berjaya dalam blogging..hehe

  8. Tuan-Belog December 28, 2010 at 6:55 am

    >thankx a lot kepada yg dh support aku yerk…

  9. Tuan-Belog December 28, 2010 at 7:28 am

    >@aku yang manis^_^amek la…jgn malu2 yerk…tnggu link ke-20 bru bleh wat entry bru…

  10. lazaac December 28, 2010 at 8:27 am

    >lazaac mmg minat aktiviti mcm ni…lazaac nak tumpang dua2 kaki leh tak bro..http://lazaac.com/blog

  11. Tuan-Belog December 28, 2010 at 8:31 am

    >@lazaachaha,..xde hal bro..nk tumpang kakitangan kerajaan pun xpe…

  12. ~Eizny Ejan~ December 28, 2010 at 8:53 am

    >jgn ar tnglkn kentut. tnglkn bau perfumes ke bwu ar best hahahahttp://nuraribahizni.blogspot.com

  13. Tuan-Belog December 28, 2010 at 8:55 am

    >@~Eizny Ejan~haha…bau sama je cam perfume armani…tq2

  14. zuar December 28, 2010 at 9:26 am

    >nak gakSumber Informasi Terkiniwww.zuarxpdc.com

  15. nurul lalala December 28, 2010 at 10:48 am

    >muat lagi ke nih?kena wat part 2 nih!!luvknewrule.blogspot.com

  16. cik maz December 28, 2010 at 10:52 am

    >boleh join??? kisahcikmaz.blogspot.com

  17. Tuan-Belog December 28, 2010 at 11:28 am

    >thanx a lot kpd yg dh support ye…yg blom ltk link kt kat letak la skang…xkira byk mana pun…tp next entry 20 yg terawal je akan diletak…selebihnya kene tnggu lagi next next entry…

  18. Nur December 28, 2010 at 12:26 pm

    >yeyeyeye..nak2http://nsa-syazana.blogspot.comhehehe…tq~!

  19. neoki December 28, 2010 at 1:33 pm

    >nak join…neoki-koko.blogspot.com=)

  20. Tuan-Belog December 28, 2010 at 2:05 pm

    >thanx guys coz support…lg 4 link nk ckup 20…hehe…

  21. choirul December 28, 2010 at 2:16 pm

    >silahkan berkunjung ke blog sayahttp://blog.umy.ac.id/choirul

  22. ♥ LULU ♥ December 28, 2010 at 2:32 pm

    >nak menyemak kat sini jugak..hehehttp://magic-of-me.blogspot.com/

  23. Tuan-Belog December 28, 2010 at 5:34 pm

    >@Ezzatxsangka mg bleh smpai gop kt blog ak eh MEH…hehe…

  24. Ezzat December 28, 2010 at 6:00 pm

    >@Tuan-Beloghooo laaaass…tgk kai r beb…weh blog exchange tu…hahaha..banner mg ade doh dlm blog ak…weh dang dok ak masuk link project mg tu???

  25. Tuan-Belog January 1, 2011 at 10:25 am

    >@fitribleh je bro…tp join yg siri 2 plak yerk…ada link kt atas tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: