Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Suami syok kat amah

>
KUALA LUMPUR: Remuk hati seorang isteri apabila suami yang dikahwini lebih 20 tahun lalu mengeji payudaranya sudah tidak menarik sebelum meninggalkannya untuk menjalin hubungan cinta dengan pembantu rumah warga Indonesia. (bukan gambar diatas)

Isteri malang itu yang hanya mahu dikenali sebagai Faridah, 43, mendakwa suaminya yang berusia 45 tahun mengabaikan dia dan anak-anak sejak tiga bulan lalu hingga langsung tidak menghulurkan nafkah.

“Hati saya bertambah sakit apabila suami tanpa segan silu memberitahu niatnya untuk berkahwin dengan gadis Indonesia itu tahun depan.

“Paling menyedihkan apabila bentuk fizikal saya yang tidak lagi menarik selain payudara saya yang sudah kendur dijadikan bahan sindiran untuk menghina dan mencaci saya di depan anak.

“Dia sering bersungut kononnya saya malas menjaga badan menyebabkan dia hilang selera setiap kali bersama saya. Maruah saya dihina hingga saya malu apatah lagi bila dia sengaja bercakap dengan suara tinggi hingga didengar jiran,” katanya ketika ditemui di rumahnya di Gombak.

Faridah mendakwa, suaminya juga sering membandingkan dirinya dengan amah Indonesia itu yang didakwa berkulit tegang dan gebu kerana mengamalkan pemakanan jamu selain petua awet muda.

Faridah yang mendirikan rumah tangga pada 1990 berkata, keadaan kekurangan fizikal dialami banyak berpunca dari faktor genetik selain terpaksa menyusukan semua enam anaknya ketika mereka kecil. Kini anaknya berusia antara lima hingga 20 tahun.

“Akibat kesempitan hidup, saya tidak mampu membelikan susu tepung dan terpaksa memberi susu badan kepada semua anak. Ada antaranya yang menghisap susu badan sehingga berusia lima tahun. Mungkin faktor itu menyebabkan payudara saya tidak lagi menarik,” katanya.

Dia yang bergantung hidup dengan menjual kuih dan nasi lemak memberitahu kesibukannya berniaga selain menguruskan anak-anak serta rumah tangga menyebabkan keadaan dirinya sering kali tidak terurus.

“Saya sedih diperlakukan seolah-olah saya tiada harga diri. Di matanya, saya cukup jijik hingga makanan yang saya hidangkan sering kali tidak dijamah,” katanya.

Kata Faridah, sebelum ini dia banyak berkorban untuk keluarga kerana menyedari pendapatan suaminya yang kecil selain perlu menanggung kos sewa rumah, persekolahan dan makan minum keluarga.

“Namun apa yang saya lakukan ini langsung tidak dihargai apabila dia kemaruk bermain cinta dengan gadis Indonesia yang bekerja sebagai pembantu rumah.

“Perkara ini hanya saya sedari apabila telefon bimbit suami saya kerap berdering pada waktu malam sebelum dia dilihat gemar berbual dalam keadaan berbisik.

“Rasa curiga menyebabkan saya memberanikan diri bertanya sebelum dia tanpa berselindung menyatakan hasratnya untuk berkahwin dengan gadis Indonesia itu dan meminta saya memberi persetujuan,” katanya.

Sumber: Harian Metro

Nota Dahi: Pesanan khas untuk suami-suami taf kat luar sana mahupun dalam blog ni. Sayangilah isteri anda dengan sepenuh hati yerk. Time bercinta bukan maen lagi pegang sana pegang sini. Time dah kendur ni mudah-mudah je korang tendang camtu eh. Bagi isteri-isteri yg comel-comel belaka ni, pandai-pandailah anda ambil hati suami ye. Jangan sampai suami jemu dengan anda. Pakailah legging macam Liyana Jasmay ni setiap malam depan suami anda supaya suami anda xleh nak tido malam ataupun tak payah pakai pape??? Kehkehkeh…

Tags: cabul, cabul kehormatan, ustaz cabul, gadis dicabul, cabul gadis, mangsa cabul, gambar dicabul, video gadis dicabul, aksi cabul, aksi ustaz cabul, guru cabul murid, zaman cabul, blog cabul, gambar lucah cabul, gadis seksi, gambar bogel cabul, tempat cabul, tarikh cabul, apakah cabul, maksud cabul, cabul remaja, cabul budak, nenek dicabul, perbuatan cabul, hukum cabul, tengok orang cabul, gila seks, ustaz gila sex, ustaz cabul wanita, gambar wanita dicabul, perempuan cabul, sex luar nikah, haram sex, buat sex, sex dalam kereta, sex dalam rumah sewa, sex dengan kekasih, lelaki gila sex, tempat bercumbu, port buat sex, cabul ketika rawatan, urut tapi kena cabul, takut dicabul, rogol budak, rogol wanita, cabul awek, rogol awek, wanita dirogol, rogol beramai-ramai, video lucah, gambar lucah cabul, video lucah melayu, sex melayu, rogol kawan, cabul kawan, aksi lucah, gambar bogel artis, gosip liar artis, video kena rogol, download video lucah percuma, download gambar lucah, download percuma sex, sex percuma, perbuatan terkutuk, perbuatan lucah, buat sex oral, bogel dalam bilik, bogel dalam kereta, berita sex, berita cabul, gadis dicabul berita terkini, bogel keluar berita, tengok berita lucah, layan cabul video lucah, cabul berlaku, sex dengan kakak, sex adik beradik, persetubuhan haram, haram sentuh pegang cabul intai, raba awek, pegang badan awek, video porno, awek melayu lucah, awek seksi, awek melayu bogel, remaja hamil, hamil luar nikah, bayi luar nikah, buang bayi, beranak dalam tandas, buang bayi dalam semak, gambar buang bayi, video beranak, payudara, gambar payudara, payudara sedap, payudara suami isteri, tengok payudara, tengok cerita lucah online, payudara senjata utama, cara main payudara isteri, cara pegang payudara, panduan main payudara, payudara mengandung, cara hisap payudara, langkah cegah barah payudara, payudara isteri, awek melayu payudara besar, hukum hisap payudara, hukum minum susu payudara isteri, urut payurada, payudara tegang, awek cun, gambar awek melayu comel, gambar awek melayu cun, awek sopan santun, isteri solehah, calon isteri yang baik, remaja bercumbu berkhalwat, wakaf bercumbu, tempat maksiat, sarang maksiat, melacur, pelacur murahan, tempat pelacur, cari pelacur yang murah

6 responses to “>Suami syok kat amah

  1. ikiketetel December 26, 2010 at 10:13 am

    >ahahaha.note last skali tu, kelakar.HAHA.mengom.ish ish.hiks

  2. Tuan-Belog December 26, 2010 at 10:45 am

    >@ikiketetelkahkahkah…tu hanyalah pandangan yg tidak perlu diambil peduli…baca je bleh…

  3. Discount Hari2 December 27, 2010 at 3:35 am

    >Isteri zaman sekarang kena up to date sikit.. Kena sentiasa menjaga penampilan diri dan pastikan kita lebih menawan di mata suami berbanding maid indon..Untuk suami pula, kenang-kenang lah kembali masa bercintan-cintun dengan isteri.. Jangan ingat nak seronok jer dapat yg gebu, montok, cantik.. Kena fikir masak2 sebelum bertindak.. Ingat tuhan, mak ayah, isteri dan anak-anak..

  4. PuanBee January 5, 2011 at 7:18 am

    >bodoh laki mcm nih..dah dia yang tak mampu nak bagi duit untuk bini tu maintain solid molid cakap banyak pulak ..hishh doa banyak2 mintak2 laki bee tak mcm nih tua2 nanti..merenyam

  5. Tuan-Belog January 5, 2011 at 9:15 am

    >@PuanBeehehe..insyaAlah xkn jadi mcm ni kak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: