Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Pertandingan melucukan di Internet

>
LONDON – Satu pertandingan menghasilkan semula gambar semasa zaman kanak-kanak mencetuskan sensasi di Internet, lapor sebuah akhbar semalam.

Seorang penulis blog, Ze Frank meminta para pembaca blognya supaya menghasilkan semula gambar zaman kanak-kanak mereka.

Hasilnya, dia menerima beratus-ratus gambar melucukan yang disiarkan di laman webnya, www.zefrank.com

Antara gambar yang popular termasuk seorang lelaki yang ‘menghidupkan’ semula saat-saat dia tidur meniarap di riba ibunya. – Agensi

Sumber: Kosmo

Nota Dahi: Apa pandangan korang kalau aku anjurkan contest macam ni kat blog ni? Hahahah…kompem ramai yang join. Papepun aku respek kat orang yang anjurkan contest tu sebab dah keluarkan idea yang cukup bernas. Nak try join tak?

Berikut adalah gambar-gambar contest yang aku berjaya print screen daripada blog Ze Frank tu. Memang lawak!





p/s: Best giler blog Zefrank ni. Tak pasal-pasal dapat traffic free dari kosmo. Kosmo tak nak kuarkan berita pasal blog aku ni ke? Kehkehkeh…

2 responses to “>Pertandingan melucukan di Internet

  1. Tuan-Belog January 5, 2011 at 4:15 am

    >@♥cutebabygirl♥hehe..tu la psl…klu wat contest cmni rse2 ad org join x?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: