Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Oit Orang Kampung! Malaysia Menang 3-0

>
Tahniah Malaysia. Itu je aku nak cakap setakat ni. Berita selanjutnya tunggu je la Harian Metro Esok yerk. Kompem paper esok macam goreng pisang panas punya. Tapi tak tau la kalau ada peniaga nak naikkan harga suratkabor tu. Kehkehkeh…

Apa-apa pun aku tetap respek kat team Malaysia. Korang dah membanggakan aku dan team itik bimbingan aku jugak. Apa kaitan die? Hakhak…Keputusan penuh, korang tengok je kat bawah ni:

Senarai Penjaring:
Safee Sali (60′, 72′)
Mohd Ashaari Samsudin (68′)

Tapi satu je aku tak puas hati! Apsal insiden Kunanlan dijatuhkan dalam kotak penalti tu tak dikira? Hj. Hasbullah (pengulas) bukan main lagi ingat dah dapat penalti. Baru je ingat nak enjoy 4-0. Tahniah team Malaysia.

Nota Dahi: Baru aku tahu rupanya final ni ada timbal balik. Pasni kena main kat Jakarta la plak. Tunggu je la 29/12 nanti.

Tags: piala aff suzuki 2010, jadual perlawanan piala aff suzuki, final piala aff suzuki, malaysia indonesia piala aff suzuki, malaysia juara piala aff suzuki, habuan piala aff suzuki, habuan pemain terengganu juara piala aff suzuki, rio ferdinand piala aff suzuki, tahniah malaysia juara piala aff suzuki, juara kali pertama piala aff suzuki, ganjaran piala aff suzuki, malaysia belasah indonesia 4-0 final piala aff suzuki, stadium bukit jalil, stadium gelora bung karno, indonesia kalah, laser indonesia malaysia, siapa mula laser dulu, siapa main laser, malaysia kalah 2-1 final kedua, biodata pemain malaysia, senarai pemain malaysia pada piala aff suzuki, pemain terengganu pada piala aff suzuki, perlawanan akhir piala aff suzuki, video perlawanan akhir piala aff suzuki, download video piala aff suzuki, video youtube piala aff suzuki, tengok bola piala aff suzuki secara langsung, piala aff suzuki online, tengok bola online, bahang piala aff suzuki, demam piala aff suzuki, kerajaan bagi cuti sehari sebab malaysia juara piala aff suzuki, pemain malaysia bertaraf bintang, sejarah piala aff suzuki, senarai juara piala aff suzuki, list pemain malaysia piala aff suzuki, k. rajagopal, khairul fahmi che mat, safee sali, ashaari samsudin, kunanlan, idlan talaha, pemain malaysia diburu liga indonesia, pemain malaysia berhijrah, awek khairul fahmi, biodata khairul fahmi, penajga gol malaysia khairul fahmi, gambar khairul fahmi dan awek, awek khairul fahmi cun, sejarah percintaan khairul fahmi dan elia, berita terbaru khairul fahmi, khairul fahmi nak kahwin, khairul fahmi bertunang, aksi khairul fahmi, penyokong khairul fahmi, peminat khairul fahmi, meluat awek khairul fahmi, benci awek khairul fahmi, khairul fahmi berpisah, kehidupan khairul fahmi, kehidupan safee sali, biodata safee sali, blog awek khairul fahmi, facebook benci meluat awek khairul fahmi, facebook khairul fahmi, facebook safee sali, hitler bengang malaysia juara piala aff suzuki, pekung laser hijau terdedah, misteri laser hijau

7 responses to “>Oit Orang Kampung! Malaysia Menang 3-0

  1. matahariku December 26, 2010 at 2:52 pm

    >tahniah malaysia…kalau ikut replay, mmg ptt penalti ttp disini apabila pengadil itu seorang manusia, ada budi bicara supaya tidak menegangkan lg permainan..jika insiden tu berlaku kpd pasukan indonesia, pasti penalti diberi..apapun on paper malaysia juara kali ini jika malaysia bermain sprt sparuh akhir kedua menentang vietnam..sama2lah kita berdoa..

  2. Tuan-Belog December 26, 2010 at 3:09 pm

    >@mataharikutu la arap…arap2 seri pn jadi la next match nnt….

  3. budakkecik December 26, 2010 at 3:29 pm

    >caiyok-caiyok…malaysia!!!

  4. Discount Hari2 December 27, 2010 at 3:25 am

    >Tahniah diucapkan kepada semua pemain Malaysia kerjana berjaya menjaringkan 3 gol dalam permainan malam tadi.. Semoga boleh mengekalkan kecemerlangan semasa perlawanan ke dua di Indonesia nanti.. Malaysia Boleh!!

  5. Sembang hari2 December 27, 2010 at 3:28 am

    >Semoga pemain-pemain Malaysia boleh terus mengekalkan kecemerlengan ini pada perlawanan ke dua nanti..Begitu juga pada perlawanan-perlawanan yang akan datang.. Diharapkan kita dapat menaikkan kembali nama Malaysia dalan sukan Bola sepak di persada antarabangsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: