Blog Berita Ringkas

Just another WordPress.com site

>Budak Sekolah (Pompuan) Zaman Sekarang Rosak

>
Rosak basikal mudah je nak baiki tapi kalau rosak moral tu susah dah bai. Bawak-bawak beringatlah wahai adik-adik yang masih sekolah lagi tu yerk. Mak ayah hantar pegi sekolah bukan untuk test fitness tapi untuk BELAJAR.

Post yang berlabel Masalah Sosial ni aku nak kongsi sedikit tentang masalah budak sekolah (gurls) yang suka bertumbuk ni. Search je kat youtube memang banyak yang keluar. Tu blom lagi yang org dah share kat facebook. Tapi apa yg menariknya kalau pompuan bertumbuk kompem ada acara tarik-tarik rambut…ada tu sampai kena tarik seluar…so nampaklah…kehkehkeh…

Nak salahkan cikgu kat sekolah sebab tak kawal pelajar? Aku tak tau nak rasa macamana…so nak salahkan ibu bapak diorang? Mungkin ye dan mungkin tidak. Entahlah belalang…aku pun tak berani nak cakap pasal ni. Tapi apa yang aku pasti masalah ni dah semakin berleluasa.

Adakah semakin hari gurls menjadi semakin ‘taf’ berbanding guys? Hakhakhak…Aku tak reti sangat nak membebel panjang2 ni…just nk share video ni je…orang ganu kata ‘gocoh!’.

6 responses to “>Budak Sekolah (Pompuan) Zaman Sekarang Rosak

  1. ikiketetel December 26, 2010 at 8:12 am

    >ahaha.mmg teruk gak dak pompuan zaman skg nie.tetapi tak boleh salah kan pelajar perempuan je.kadang kadang punce pergaduhan diorang nie sebab pelajar lelaki jugak.walaupun diorang sekolah perempuan, tetapi pelajar pelajar ni lebih ramai kenalan diluar sekolah.terpengaruh nie.HAHA. tak pun gaduh sebab kaum sejenis.ayoyo.lagi teruk.

  2. Tuan-Belog December 26, 2010 at 8:33 am

    >@ikiketetelkahkahkah…gaduh ngan kaum sejenis ad gk tu…haha…tapi tu la..negara makin maju tp diorng makin rosak..

  3. ikiketetel December 26, 2010 at 10:03 am

    >ape nak buat.terlebih maju kott.HAHA

  4. Tuan-Belog December 26, 2010 at 10:48 am

    >@ikiketetelbtol dh tu…maju ke arah yg -ve…mundur ke arah +ve…btol ke ayat ni?

  5. lavender harum wangi January 18, 2011 at 8:28 am

    >erk, ganas nya.. perempuan ke ni? ish, malu eh! =,="

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: